Banaćanin objavio hit priču o oluji
Foto: Tanjug/Foto: Tanjug, ilustracija

„Što se tiče jučerašnjeg nevremena, krov od komšijine garaže smo pronašli u susednoj ulici preko bašče, u dvorištu jedne porodice. Ne bismo ga ni pronašli nego čovek bio da pita ’komšija je l’ ovo vaše? Ne smeta mi nego nema žena gde da raširi veš, pa kad budete imali vremena dođite po krov.’ Kasnije došla dva lika da vrate trambolinu i suncobran, suncobran pronađen u Pančevu. Babu nam vratio neki braša iz Kačareva!

Ujna Katica koja je otišla u dućan pre same oluje se vodila kao nestala, međutim došla jutros iz Perleza tim autobusom u 10 h, nije mogla ranije, kaže čekala da joj donesu merdevine da siđe s mesne zajednice. A kod nas u dvorištu sedi neki lik iz Kenije, kako sam ga razumeo radi kao dostavljač hrane u Vrbasu, čekam da jede pa da ga bacim do autobuske, ima u šes’ sati bus za natrag. Pošteni nalazači, taki smo ti mi Banaćani“, napisao je Banaćanin.

Podsetimo, superćelijska oluja zahvatila je prvo Vojvodinu, a vanredna situacija proglašena je u Novom Sadu, Sremskoj Mitrovici, Rumi i Šidu. Oluja je čupala drveće iz korena i gužvala krovove kao da su od papira.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading