GO Savski Venac
Foto: Printscreen/GO Savski Venac

Predsednik Opštine Miloš Vidović i član Veća Vladimir Pavlović uručili su vrednosne vaučere za kupovinu sportske opreme u „Sport Vision“ radnjama u iznosu od 10.000 din Vukovcima i sportistima generacije, a đacima generacije vrednosne vaučere u iznosu od 20.000 din i kao poklon iznenađenje električne trotinete.

GO Savski Venac

GO Savski Venac

 

Čestitajući učenicima na postignutim izvanrednim rezultatima i uspehu, Vidović je istakao da su oni primer koji treba da slede generacije đaka koje dolaze.

GO Savski Venac

GO Savski Venac

 

-Vi ste ponos vaših roditelja ali svakako i naš, zato ćemo kao Opština nastaviti da podržavamo, stimulišemo i nagrađujemo najvrednije učenike kako bi i tokom daljeg školovanja nastavili sa dobrim rezultatima- poručio je Vidović dodajući da cilj rukovodstva Opštine da pomogne učenicima, ali i da roditeljima olakšaju i smanje troškove, pa je tako i ove godine Opština organizovala za sve učenike završnih razreda osnovne škole besplatnu pripremnu nastavu, kako bi obnovili stečeno znanje i što bolje se pripremili za polaganje male mature i upis u srednje škole.

GO Savski Venac

GO Savski Venac

 

-Organizujemo i besplatne kurseve jezika i brojne sportske programe. Ulažemo u uređenje škola, vrtića i da izgradimo i uredimo što više parkova i dečjih igrališta, sve u cilju da obezbedimo što bolje uslove za odrastanje budućih generacija- zaključio je predsednik Miloš Vidović.

GO Savski Venac

GO Savski Venac

 

Ove godine nagrađeno je 65 najboljih učenika, 51 Vukovac, troje sportista generacije i 11 đaka generacije.

GO Savski Venac

GO Savski Venac

 

Električni trotineti su obezbeđeni uz pomoć kompanije „Comtrade“ i „Dex d.o.o.“.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading