OČAJ - RUSKINJE IZGURALE SRPKINJE SA TINDERA! Prevlast na najpoznatijoj aplikaciji za brzo upoznavanje
Foto: Alo/FOTO Shutterstock, printskrin

Na jednoj od najpoznatijih aplikacija za upoznavanje suprotnog pola, a putem koje su, da se ne lažemo, muškarci i žene najbrže pronalazili partnere za seks, Ruskinje su bukvalno izgurale Srpkinje na Tinderu, rekao je za Alo! Marko T. (35) iz Beograda.

- Preko Tindera sam upoznavao devojke s kojima sam se viđao jednom, s nekima i više puta. Nije nikakva tajna da je to najbrži mogući način da nađete partnerku za seks. Mnogo radim, nemam vremena za izlaske i ovo mi je bio dobar način da upoznam devojku, ženu koja je voljna da ide sa mnom u krevet bez mnogo prenemaganja. Tu nema zabune... - kaže Marko, i dodaje da je poslednjih meseci primetio da mu se više ne pojavljuju naše devojke.

- Putem aplikacije saznajete ko vam je u blizini dostupan za druženje, uz parametre koje su unele obe strane. Prvo mi je bilo čudno što mi iskaču samo Olge, Tatjane, Darije, Elene, Julije... Ruskinje koje uglavnom žive u Beogradu. Među njima je bilo onih od 35, 40, 44, 46 godina, lepo izgledaju, raspoložene su za druženje - objašnjava Marko, koji nam je prosledio nekoliko profila s kojim ga je aplikacija uparivala: Olga, 44 godine; Darija 39; Tatjana, 41 (ona živi u Moskvi, ali bi rado putovala u Srbiju jer je u Moskvi hladno a ona želi da ide tamo gde je sunčano); Olivija, 43 godine; Elena, 45; Alja, 37 godina... još jedna Darija, ali mlađa, 34 godine...

OČAJ - RUSKINJE IZGURALE SRPKINJE SA TINDERA! Prevlast na najpoznatijoj aplikaciji za brzo upoznavanje

FOTO Shutterstock, printskrin

 

Da je tako, potvrdila nam je i Ivana (38) iz Beograda, koja je posle razvoda koristila Tinder za upoznavanje.

- Mene nije interesovala dublja veza, izađem sa nekim ko mi se dopada, popričamo malo, završimo u krevetu, meni lepo, njemu lepo i svi srećni. Ali poslednjih meseci nisam kontaktirala ni sa kim, Ruskinje su nas potpuno potisnule na toj aplikaciji! Ima ih mnogo, njihove slike su uglavnom provokativnije od naših, bojim se da će nam oteti sve muškarce u Srbiji! - kaže Ivana.

Kako to funkcioniše

Sa 43 milijarde ostvarenih dejtova (sastanaka) Tinder je najveća aplikacija za mobilni telefon koja korisnicima nudi najbrži način za upoznavanje, druženje i sticanje novih prijatelja suprotnog pola. Ova aplikacija koristi podatke o lokaciji sa vašeg mobilnog uređaja (zajedno sa ostalim informacijama u vašem profilu) kako bi vas uparila sa drugim korisnicima u vašoj blizini. Tinder prvo identifikuje vašu lokaciju, upoređuje je s drugim ljudima u blizini i prikazuje vam nekolicinu pogodnih kandidata za uparivanje. Tada možete anonimno da odaberete osobu koja vam se dopada i Tinder će vas upariti, pa možete da počnete da razmenjujete poruke kroz aplikaciju. Korisnici ne mogu međusobno da šalju poruke jedni drugima dok ih aplikacija ne upari i dok druga strana to ne prihvati. Kad jednom uspostavite kontakt, sve ostalo je prepušteno vama...

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading