PAO PLAFON U VRTIĆU U INGĐIJI Posečeno šestoro mališana!
Printscreen

Pukom srećom ovde je izbegnuta katastrofa jer su na visini od preko dva metra ostale da vise neonske sijalice u oštrim metalnim okvirima, što se jasno vidi na fotografijama sa mesta nesreće.

Prema podacima iz Hitne pomoći povređeno je šestoro dece, a u pitanju su, kažu, lakše telesne povrede.

Kako je rekao predsednik opštine Inđija, deca su hitno prevezena u bolnicu u Novi Sad, gde je iz predostrožnosti zadržana jedna devojčica, dok su ostala deca puštena kući i vraćena.

PAO PLAFON U VRTIĆU U INGĐIJI Posečeno šestoro mališana!

Printscreen

 

- Iako je cela situacija delovala jako stresno, naglašavam da deca nisu imala većih povreda, već se uglavnom radilo o posekotinama glave i ruku. Roditelji nemaju šta da brinu, video sam svu decu u Novom Sadu na Institutu za zaštitu dece, svi su pregledani, ukazana im je pomoć i sada se svi oni, sem te devojčice, vraćaju u Inđiju - rekao je on, i dodao da se radi o starom delu vrtića „Neven“, koji je izgrađen osamdesetih godina prošlog veka i da nije bilo nikakvih naznaka da se tako nešto može desiti.

PAO PLAFON U VRTIĆU U INGĐIJI Posečeno šestoro mališana!

Printscreen

 

On je objasnio i da se trećina plafona obrušila na decu u najgorem mogućem trenutku, kada su deca legla da spavaju, i da je prava sreća, s obzirom na količinu materijala koja je pala na decu, kako je sve prošlo.

Dodao je da nije bilo vlage, napuknuća niti bilo čega drugoga što bi moglo da navede na pomisao da bi se tako nešto moglo dogoditi.

Policija i tužilac su izašli na lice mesta, a došao je i veštak građevinske struke da utvrdi da li je bilo nekih propusta.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading