DANAS SNEG U OVIM DELOVIMA SRBIJE RHMZ najavljuje nevreme, pogledajte kompletnu vremensku prognozu
Foto: Instagram printscreen/Infokop

U Srbiji sutra oblačno, mestimično sa kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom, posebno na istoku Srbije, gde se očekuje formiranje ili povećanje visine snežnog pokrivača za 5 do 10 cm.

U brdsko-planinskim predelima istočne i jugoistočne Srbije biće uslova za lokalnu pojavu ledene kiše, dok će u nižim predelima ovih područja biti i mešovitih padavina - kiše, susnežice i snega).

U Vojvodini uglavnom suvo. Vetar slab i umeren, u košavskom području jak istočni i jugoistočni, koji će u planinskim predelima istočne Srbije i u Pomoravlju povremeno dostizati udare olujne jačine, krajem dana u slabljenju.

Najniža temperatura od 2 do 5, najviša dnevna od 3 do 6 stepeni, saopštio je RHMZ.

U Beogradu oblačno povremeno sa slabom kišom. Vetar umeren i jak istoèni i jugoistoèni, krajem dana u slabljenju. Temperatura bez većeg kolebanja od 4 do 6 stepeni.

Vreme narednih dana

U Srbiji do 8. decembra pretežno oblačno, u petak na zapadu i severu ponegde sa slabom kišom, u subotu iznad vćeg dela uglavnom suvo.

Od nedelje povremeno s kišom, ali uz porast dnevne temperature, paće sneg padati samo na visokim planinama. Od subote u košavskom području jugoistočni vetar u pojačanju.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading