DOBRO SE DOBRIM VRAĆA: CarGo obradovao kolegu sa cerebralnom paralizom
Foto: CarGo

Poverenik Hilandara, Miloš Stojković, od nedavno i potpredsednik Udruženja građana CarGo, rekao je da Radovan pripada CarGo porodici i da će trud biti uvek uložen kako bi se njegove želje ispunile.

„Svaki čovek je podjednako važan, a posebno mesto u našim srcima zauzima Radovan. Kada je Radovan izrazio želju da poseti Beograd, a posebno hram Svetog Save, u kojem nije bio do sada, morali smo da ispunimo tu želju. Organizovali smo posetu hramu, a zatim službu i molitvu sa sveštenicima za Radovanovo zdravlje. On je večita inspiracija i osoba koja svojim primerom svakodnevno pokazuje kako se bori za život”, rekao je Stojković.

Članovi Mense svrstavaju se u dva posto svetske populacije - Alo.rs

Radovanov otac Vasilije nije krio oduševljenje gestom za njegovu porodicu.

„Neizmerno smo zahvalni svim ljudima iz CarGo za sve što su učinili za nas. Svakodnevno nas podsećaju da nismo sami i čine sve da ulepšaju i olakšaju Radovanov i moj život. Kupovina kolica pre dve godine kojom je olakšano Radovanovo kretanje, zatim zaposlenje u kompaniji, a sada i organizacija posete Beogradu. Stvarno ćemo dugo pamtiti ovaj dan”, rekao je Vasilije Samardžić.

CarGo već tri godine pomaže Radovanovoj porodici. Kupovina najsavremenijih pokretnih kolica, izradjenih u Nemačkoj posebno za njegove potrebe, olakšala je njegovo svakodnevno kretanje, a njegovo stanje olakšano je banjskim lečenjem u Sokobanji. Takođe, CarGo je njegovim zapošljavanjem podstakao ravnopravno uključivanje osoba sa invaliditetom u Srbiji.

Pratite nas i na Telegramu!

 

Komentari (0)

Loading