UPLATILI SMEŠTAJ PA OSTALI NA ULICI Porodica iz Srbije žrtva prevare u Grčkoj, došli na ugovorenu adresu a vila ne postoji (FOTO)
EPA

Pre nekoliko dana rezervisao je smeštaj u grčkom letovalištu Sitonija koji je uredno platio preko aplikacije Airbnb. Odmor za njega i porodicu iznosio je 430 evra u vili koju su zakupili na tri noćenja.

Međutim, kad su pristigli adresu koja je navedena na poznatoj aplikaciji, dočekalo ih je neprijatno iznenađenje. Domaćin Georg, kako je pisalo prilikom rezervacije, ipak ih nije dočekao.

- Kad smo došli ustanovili smo da domaćina nema, mobilni telefon je bio isključen, a sama vila ne postoji. I tako smo ostali na ulici bez 430,25 evra koje smo platili za tri noći. Pazite se jer možete da završite ovako kao mi - ispričao je svoje iskustvo Branislav.

Zbog neprijatnosti koju su doživeli bili su primorani da traže novi smeštaj.

- Podneli smo pritužbu pa ćemo videti šta se dešava - istakao je Branislav i dodao da će se sa letovanja vratiti 12. avgusta i da neće odustati od rešenja ovakvog incidenta.

Branislav je ipak odlučio da mu odmor ne propadne i danas je objavio sliku na Fejsbuk profilu na kojoj se vidi da uživa na plaži u Sartiju.

- Život ide dalje. Jutarnja kafa u Sartiju - napisao je Manić.

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Dejan

01.09.2022 08:56

Ma malo si im platio, trebalo je još više da te oderu. Ovce su za šišanje