HEROJI Dodeljena posebna priznanja 35. Beogradskog maratona: Zajedničkim snagama do cilja
Alo/Beoinfo

Blizanci Boris i Jevrem Jevtić su na svečanosti u Starom dvoru bili među dobitnicima posebnih priznanja „Heroj 35. Beogradskog maratona” koja su dodeljena institucijama i pojedincima koji su dali veliki doprinos i pomerili sopstvene granice.

Alo/Beoinfo

 

Boris i Jevrem su na maratonu pomagali osobama s invaliditetom gurajući njihova kolica i zajedničkim snagama uspešno završili trku.

Braća su želela da na ovaj način pomognu drugima da budu deo jedne tako lepe manifestacije kao što je Beogradski maraton.

- Trčali smo i prošle godine Beogradski maraton. Želja se javila zato što smo želeli da pomerimo sopstvene granice, kao i da vidimo i postignemo nešto novo. Uspeli smo da istrčimo polumaraton i guramo invalidska kolica. To je ono što nas je vodilo i guralo ka cilju. Sve je ispalo kako treba na kraju! Ideja je bila da pomognemo deci u kolicima da dožive taj osećaj i budu deo jedne jako lepe manifestacije - rekla su braća za Alo!

Alo/Beoinfo

 

- U jednom trenutku je bili jako naporno i zamorno kada smo bili na Brankovom mostu. Ali sve u svemu bilo je veoma dobro! Energija je bila fenomenalna, svi su bili zadovoljni vožnjom - srećni su Jevtići zbog zajedničkog uspeha.

Komentari (0)

Loading