Lako do mora – „drajvuj“ na svakom kilometru
Promo

Zato s nestrpljenjem očekujemo letovanje koje ćemo provesti na nekoj nama dragoj destinaciji, u krugu porodice i prijatelja, uživajući uz zvuke morskih talasa. Pripreme za putovanje nisu uvek najprijatniji deo posla, jer je neophodno da spakujemo sve stvari koje će nam biti potrebne za vreme odmora. Takođe, ako putujemo kolima, važno je da se osiguramo i da naš automobil ne izneveri tokom puta. Zato je preporuka da se uradi detaljniji pregled vozila pred odlazak na planirano putovanje, a uz auto-kartu putovanja i ček listu, dobro je imati i mapu benzinskih stanica, radi dopune rezervoara i kratkog predaha pred nastavak puta.

Sa više od 300 objekata u Srbiji i razvijenom mrežom stanica na domaćim autoputevima, kompanija NIS nudi potrošačima bogat izbor goriva i robe široke potrošnje, kao i raznovrsne usluge koje će vozačima olakšati predstojeće putovanje. Dodatno, kada je reč o gorivu, jasno je da kvalitet derivata direktno utiče na pouzdanost i radni vek motora, pa je tako za sve one kojima je bezbrižno i udobno putovanje prioritet, pored standardnih goriva domaće proizvodnje, NIS u ponudu uvrstio i premijum G-Drive gorivo koje se proizvodi prema najvišim tehnološkim standardima u pančevačkog rafineriji. G-Drive paleta, koju čine premijum aditivirani G-Drive 100 benzin i aditivirano dizel gorivo, G-Drive dizel, obogaćeno je paketom aditiva, dok njegova specijalna formula omogućava efikasniji rad motora. G-Drive sadrži i aktivne komponente koje poboljšavaju performanse motora automobila i doprinose tome da motor duže ostane ispravan i manje podložan kvarovima.

Najbolji dokaz kvaliteta NIS-ovog G-Drive 100 goriva svakako su testovi Milbrook Proving Ground-a, jednog od najvećih centara za testiranje vozila koji obuhvata kapacitete za testiranje i razvoj vozila, uključujući i one za ocenjivanje vozila i sistema, razvoj pogona i testove bezbednosti, a koji su dokazali sve benefite premijum goriva kompanije NIS. Rezultati testiranja potvrdili su, između ostalog i poboljšane performanse G-Drive 100 u poređenju sa standardnim Evro BMB 95 – konkretno, do 7 odsto povećanje snage motora, do 10 odsto poboljšanje dinamike ubrzanja, kao i povećanje obrtnog momenta do 5 odsto. Uz to, ovo premijum gorivo koriste i najbolji sportski timovi, a među njima i G-Drive Racing tim koji koristi G-Drive tokom priprema i testiranja, što omogućava proveru motornih karakteristika u ekstremnim uslovima. Za premijum letovanje na svakom pređenom kilometru – birajte G-Drive i uživajte u letnjim avanturama

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading