PREDSEDNIK OPŠTINE SAVSKI VENAC MILOŠ VIDOVIĆ NAGRADIO VUKOVCE I ĐAKE GENERACIJE (FOTO)
GO Savski Venac

Vukovcima i đacima generacije vredne nagrade i priznanja uručili su predsednik Gradske opštine Savski venac Miloš Vidović i članica Opštinskog veća Ana Marinković. Za nosioce Vukove diplome su obezbeđeni vrednosni vaučeri za kupovinu sportske opreme u „Sport Vision“ radnjama u iznosu od osam hiljada dinara, a za đake generacije vaučeri u iznosu od 15 hiljada dinara i električni trotineti sa kacigama.

PREDSEDNIK OPŠTINE SAVSKI VENAC MILOŠ VIDOVIĆ NAGRADIO VUKOVCE I ĐAKE GENERACIJE (FOTO)

Opština Savski Venac

 

Predsednik Opštine čestitao je đacima na postignutom izvanrednom uspehu tokom osmogodišnjeg školovanja i poručio da Opština ceni što ima ovako vredne i pametne mlade ljude koji su njen ponos, kao što su ponos svojih roditelja i zato je ove godine izdvojila najveća sredstva za ulaganje u obrazovanje.

-Obrazovanje je najsigurnija investicija, to svi znamo, a znamo i da nije lako imati sve petice osam godina školovanja i biti najbolji među najboljima. Vi ste primer koji treba da slede generacije đaka koje nam dolaze i želim vam da nastavite sa ovako dobrim rezultatima tokom daljeg školovanja i da upišete željene škole- rekao je Miloš Vidović prilikom obraćanja i podsetio da je opština Savski venac i ove godine obezbedila za sve učenike završnih razreda osnovne škole besplatnu pripremnu nastavu, kako bi obnovili stečeno znanje i što bolje se pripremili za polaganje male mature i upis u srednje škole.

-Naš cilj je da pomognemo učenicima, ali i da roditeljima olakšamo i smanjimo troškove. Organizujemo i besplatne kurseve jezika za decu i mlade, a u ponudi su im redovno i besplatni sportski programi. Ulažemo u uređenje škola, vrtića, trudimo se da izgradimo i uredimo što više parkova i dečijih igrališta, sve u cilju da obezbedimo što bolje uslove za odrastanje budućih generacija- zaključio je Vidović uz napomenu da su vrata Opštine Savski venac i ubuduće otvorena za sve građane.

Sa teritorije Savskog venca ove godine nagrađeno je 49 najboljih učenika, 40 Vukovaca i 9 đaka generacije.

Električni trotineti su obezbeđeni uz pomoć kompanije „Comtrade“.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading