TOLIKO DOBRO DA SE NAGRADE SAMO NIŽU LAV Premium je šampion kvaliteta
Foto: Shutterstock

Za neke je to šampion Formule 1, za druge šampion u fudbalu, dok je za neke to šampion u kvalitetu. LAV Premium nedavno je osvojio upravo ovo priznanje – prestižnu nagradu šampion kvaliteta.

Tokom Večeri šampiona na Novosadskom sajmu poljoprivrede, održanom po 88. put ove godine, LAV Premium je, po svemu sudeći, bio jedan od najinteresantnijih učesnika. Naime, ovaj brend nagrađen je velikim šampionskim peharom kvaliteta u kategoriji piva. Ovo je već treća po redu nagrada za kvalitet koju je LAV Premium osvojio, nakon dve internacionalne nagrade - zlatne medalje Monde Selection i Superior Taste Award. Ovim se po ko zna koji put pokazalo zašto je Lav Premium pivo zapravo „Toliko dobro”.

Podsećanja radi, proizvodnja LAV Premium piva nastavljena je nakon više od jedne decenije pauze. Uz prepoznatljivu izvornu ambalažu sa srebrnom folijom, LAV Premium vratio se još bolji nego što je nekada bio. Zahvaljujući svom sastavu od 100% ječmenog slada, ovo izuzetno pivo sa 4,9% alkohola, nudi posebno čist i pitak ukus, uz prijatnu gorčinu koja osvežava nakon svakog gutljaja.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading