UZIMAJU BEBE I OD NJIH PRAVE PAŠTETE! Sumanute teorije i zavere antivaksera, novi biseri isplivali na mrežama! (VIDEO)
Printcreen

Protesti antivaksera koji traju već duže od nedelju dana na ulicama Beograda, do sada su od pojedinih govornika iznedrili prave zvezde društvenih mreža, zahvaljujući prvenstveno svojim opskurnim izjavama koje se kose sa zdravim razumom.

Na Tviteru se, posle šok videa za Pavlovićevu mast, pojavila nova kompilacija bisera izjava učesnika protesta koji bi radije popili lek za krave i konje, pili tinkture i mazali kremu za kožu, mesto da prime vakcinu.

Ovoga puta "zvezda večeri" je antivakser koji je izjavio "da se uzimaju bebe i od njih prave specijalne paštete i tamo su ljudi jeli ljude a to nisu znali."

"Ovo nije bolest, ovo je hemijski", "Prave grudvu snega, uzimaju upaljač i ona se ne topi, nek mi neko to objasni", "Čipuju nas, ubrizgavaju otrov", to su samo neki od sumanutih izjava i teorija zavera koje antivakseri šire i tako ugrožavaju živote ljudi.

I sve ovo bi, možda u nekom paralelnom svetu, bilo smešno, da nije tužno i opasno, jer sredstva u koja se kunu antivakseri, Ivermektin, Pavlovićeva mast, mast od jazavca i antibiotik iz manastira Poganovo, ne štite i ne leče od korona virusa.

Za sada, najbolja zaštita protiv korona virusa jeste vakcina, poštovanje epidemioloških mera i preporuka, kao i nošenje maske.

 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading