"MOLIM VAS, POTREBNIJI STE MI NEGO IKAD" Pomozimo da Stefan pobedi opaku bolest!
Privatna arhiva

Njegovo izlečenje je jedino moguće u Nemačkoj, gde se i nalazi.

On je nažalost životno ugrožen. Ljudi sa teritorije opštine Stara Pazova daju sve od sebe. Mnogi su uključeni u humanitarni rad. Organizovana su dva velika dečija festivala ,,300.000 osmeha za Stefana" u Pazovi i Inđiji.

Mnogobrojne žurke, turniri, Dan pešačenja za Stefana, bazari, koncerti folklora, fijakerijade, licitacije...

Sve je to bilo sjajno organizovano! Ali to na žalost nije dovoljno! Treba nam još ljudi, treba nam cela Srbija da bi Stefan ostao živ! Nedostaje jos 220.000 €!

Privatna arhiva

 

 

Termini su probijeni! Čeka se samo novac! Čim bude prikupljen, Stefan će moći da ozdravi! Stefanovo pismo: KOMPLIKACIJE koje su mi već duže usporile lečenje, se saniraju! Nastavljam terapiju panatinibom koja me vodi u remisiju! Međutim, za čekanje remisije više nema vremena. Čim se prikupi novac krećem sa novom metodom lečenja leukemije CAR-T ćelijama!!!

Samo da se prikupi novac!!! Jedino tako ću nastaviti da živim! Dobio sam novi vetar u leđa!!! MOOLIIMM VASSS!!! POTREBNIJI STE MI VIŠE NEGO IKAD! Molim vas pomozite mi! Spasite moj život! Na računu fondacije imam 180.000 evra.Dakle,nedostaje još 220.000 evra. Molim sve koji mogu da mi pomognu finansijski, slanjem SMS poruke ili bar deljenjem objava! Jako mi je teško ovako vas moliti, ali drugi izbor nemam! Želim da se zdrav vratim u moj Belegiš, mojoj porodici, prijateljima, mom životu! Stefan Subotić

Privatna arhiva

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading