NA SAVSKOM VENCU OTVORENO NOVO DEČIJE IGRALIŠTE Vesić najavio i novu investiciju vrednu 50 miliona dinara
BeoInfo

Vesić je rekao da je novoizgrađeno dečije igralište na Savskom vencu urađeno po svim svetskim standardima, a da je cena radova iznosila oko šest miliona dinara, kao i da je na opštini Savski venac do sada uređeno 30 javnih površina.

"Igralište ima stazu koja štiti decu od istrčavanja na ulicu, zaista sam srećan što je nase zelenilo ovladalo ovom tehnikom i sve što vidite iza nas je proizvedeno u Srbiji", rekao je Vesić prilikom obilaska dečijeg igrališta.

On je dodao da je u planu obnova parka "Tri ključa" za koji je predviđeno ulaganje oko 50 miliona dinara, istakao je da je vrednost takvih investicijama u tome što se podiže kvalitet života ljudi, omogućava deci da kvalitetno provode svoje detinjstvo. "Za Beograd su važni veliki infrastrukturni objekti, važan je metro i obilaznica, ali je važno da ljudi imaju gde da odvedu svoju decu da se igraju", kaže Vesić. 

 

Predsednik opštine Savski venac Miloš Vidović zahvalio je Gradu Beogradu uređenju tog igrališta, a koji je, inače, bio inicijativa građana. "Imali smo u prethodnom periodu dosta zahteva i molbi iz ovog dela Savskog venca, pre svega od roditelja, da se uradi ovo igralište i drago mi je što dans ovde na otvaranju", rekao je Vidović. Obilasku novoizgrađenog dečijeg parka prisustvovao je i generalni direktor JKP "Zelenilo" Slobodan Stanojević.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading