ŽENA MILOVANA ROGANOVIĆA DOŠLA KOD MARIĆA Jelena iznela svoju stranu priče: On je optužen za porodično nasilje, upao je u mutne poslove i povezan je čak i sa terorizmom
Foto: printscreen/tvhappy

 

Roganovićeva je navela da samo želi da se razvede i uzme starateljstvo nad devojčicom (6) koju ima sa suprugom.

- Mi se nalazimo u brakorazvodnoj parnici ne živimo zajedno već dve godine. To je sve zbog nasilja u porodici. On je udario naše maloletno dete. Prošlog septembra mi je dao dozvolu za putovanje sa detetom. Otišli smo u Crnu Goru, a on je ovde podneo krivičnu prijavu za otmicu - kaže Jelena Roganović i dodaje da je njen suprug sa obezbeđenjem dolazio u Centar za socijalni rad.

Roganovićka navodi da nikada nije bila sa suprugom zbog materijalne dobiti, kao i da je on u lošoj situaciji kada su poslovi u pitanju.

- Ja sam donela i dokument gde sam pozvana u Kijev da svedočim u slučaju koji se vodi protiv mog supruga za pranje novca, napominje se čak i finansiranje terorizma - kaže ona.

Ukrajinska policija navodno poseduje snimke na kojima se čuje glas Jelene Sokić i naređenje da njen suprug mora da bude ubijen.

ŽENA MILOVANA ROGANOVIĆA DOŠLA KOD MARIĆA Jelena iznela svoju stranu priče: On je optužen za porodično nasilje, upao je u mutne poslove i povezan je čak i sa terorizmom

Foto: printscreen/tvhappy

 

Zločin je, prema pisanju tamošnjih medija, trebalo da bude izvršen u Kijevu, a izvršilac bi bio plaćen stanom u Moskvi, vrednim 2 miliona evra.

Kriminalistički inspektori ukrajinske policije su međutim došli do informacija o pripremanju zločina, pa su u dogovoru sa njim simulirali otmicu i snimke namerno prosledili medijima.

Majka: Ima veliki uticaj!


Majka Jelene Roganović i tašta biznismena Milovana kaže da njen zet ima veliki novac i uticaj.

- Dve godine njega sud ne može da nađe, a živi u Beogradu. Ima veliki novac. Sam mi je rekaoda se enormno obogatio otkad radi u Ukrajini. Pa gde može čovek od prodaje parketa tako da se obogati? - ispričala je njegova tašta i dodala da je i prva supruga tužila Roganovića za porodično nasilje. Supruga Jelena je navela i da Roganović uopšte ne posećuje dete, kao i da je pod merama zabrane komunikacije zbog porodičnog nasilja.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading