Ana Milanović, seksi apotekarka i medicinska sestra iz Kragujevca, kida na Tik-toku! Koga ona pogleda lek mu više ne treba!
Alo
Ana Milanović, seksi apotekarka i medicinska sestra iz Kragujevca, kida na Tik-toku! Koga ona pogleda lek mu više ne treba!

Alo

 

 

 80.000 pratilaca

 

A usijanje je počelo zbog opklade:

- Objavljivala sam ponešto na Instagramu, a jedan poznatiji tiktoker, ne iz Srbije, rekao mi je da za mesec dana na Tik-toku neću moći da imam hiljadu pratilaca. A ja sam to postigla za samo deset dana, a za mesec dana više od 5.000. Sada se to približava broju od 80.000 pratilaca - kaže Ana.

Sve to zahvaljujući klipovima u kojima, pored interesantnih i duhovitih numera u vezi sa lekovima i apotekom, do najvećeg izražaja dolazi njen atraktivan izgled, do sada najčešće u apotekarskom mantilu.

 

 I pohvale i kritike

 

Naravno, ovo je nešto sasvim novo na društvenim mrežama, pa je Ana stekla veliku popularnost, ali se našla i na oštrici kritika, od kojih se najviše pročula ona koju je izrekla poznata Nada Macura.

- Komentari su uglavnom, oni koje lično čujem, pozitivni. Inače ih ne čitam. Najviše me je isprozivala Nada Macura, doprinevši samo da budem ljudima još interesantnija. I oni koji nisu bili opredeljeni počeli su da me podržavaju - objašnjava Ana.

Ona, inače, ima svoju apoteku na dobroj lokaciji, pored glavnog ulaza u Klinički centar, u kojoj je njen sin (25) direktor. Prvo je stekla diplomu medicinske sestre, a potom i farmaceuta. Radi u kovid-centru Klinike za pulmologiju Kliničkog centra u Kragujevcu i na poslu nema nikakvih problema. Ponekad je i u skafanderu, i tada je zgodna, ali se to ne vidi.

Žene, neću ja vaše muževe!

Seksi apotekarka kaže i da popularnost na društvenim mrežama nije povećala promet u apoteci i da nisu nagrnuli muškarci da kupuju lekove, ne moraju žene da brinu.

- Ja imam dovoljno. Samo volim da pevam. Sve ovo nije zbog želje za nekom finansijskom nadoknadom. Uostalom, u Srbiji ne može da se zaradi na Tik-toku. Samo sam stekla mnogo iskrenih prijatelja iz drugih država, svih nacionalnosti i veroispovesti koji su takođe aktivni na Tik-toku.

Da li je posle usijanih numera bilo pristojnih ili nepristojnih ponuda?

- Ma, imala sam ja tih ponuda i pre Tik-toka. Ništa se nije promenilo - uz smeh kaže Ana.

Inače, sve snima sama u svojoj apoteci mobilnim telefonom. Pratioci su, svakako, zadovoljni kvalitetom snimka, ali i onim što je na snimku.

 Svima pomažem

- Radim već 25 godina i svi znaju kakav sam zdravstveni radnik. Toliko sam intenzivnih nega promenila, od Klinike za neurologiju, zamenika glavne medicinske sestre Kliničkog centra do kovid-centra. U njega ušla sam 15. marta, bilo nam je mnogo teško, strano i nepoznato. Dva meseca nismo imali kontakt sa porodicom. U ovim teškim trenucima čoveku treba i malo oduška. Nisam ja ništa zloupotrebila ni omalovažila struku. Klipove ne snimam na poslu, već u svojoj apoteci. Na poslu samo radim. Niko koga poznaje nema negativan stav o ovim mojim aktivnostima jer me dobro poznaju. Nema onoga ko mi se obratio za pomoć a da mu nisam izašla u susret - priča Ana.

Ana Milanović, seksi apotekarka i medicinska sestra iz Kragujevca, kida na Tik-toku! Koga ona pogleda lek mu više ne treba!

Alo

 

 

 

Pljušte ponude za reklame

Ravnodušni nisu ostali ni oni koji se bave marketingom.

- Ne znam ni sama koliko sam ponuda dobila za snimanje reklama, od garderobe, do kladionica, šminke, hotela, pa i humanitarnih akcija. Sve sam odbila, nisam sigurna koliko je sve to tačno - objašnjava Ana.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Ana

30.05.2021 10:45

Zena nije farmaceut,vec tehnicar i med.sestra. Ovakvim vestima o njoj,nemojte nam vise srozavati profesiju,jer fakultet nije lak,i traje 5 godina.Moralni kodeks postoji,i za sav svpj radni vek,ne poznajem nijednu kolegenicu koja je ovakva. Dovoljno je bilo to sto nas na nacionalnoj televiziji nazivaju prodavacicama. Gospodo ,udjite u dubinu naseg fakulteta ,pozabavite se,i shvaticete ds je to jedan od najtezih,i da ga iskljucivo upisuju odlicni i primereni ljudi,pre svega pristojni. Sramotno je sto je iko dozvolio ovoj spodobi,da srozava nasu struku. Ja sa pitam samo,kada i da li ce Farmaceutska komora uraditi nesto po ovom pitanju,i zastititi nasu struku. Kao sto postoji kodeks u skolama ,da deci ne mogu predavati ucitelji profesori ovog ili onog tipa tako postoje kodeksi i u nasoj struci. Ovo je zaista ruglo,i prevrsilo svaku meru. Posaljite doticnu u neki rijaliti ili je stavite u neki katslog,i zavrsite vise sa blamiranjem. Pitam se samo,da li ovi novinarcici dto pisu ovakve stvari proversvaju tacnost informacijs i znaju sta znaci rec dipl.Farmaceut ili Mr.ph