Predstavljen novi sajt „Parking servisa“
Parking servis

– Osim nove verzije aplikacije, u kojoj korisnici mogu da vide da li im je izdata elektronska dnevna parking karta, da plate parkiranje u garaži ili u zoni, ali i da provere da li im je „pauk“ preneo automobil, „Parking servis“ predstavlja i novi sajt Preduzeća. Novi sajt na moderan i funkcionalan način vozačima pruža sve neophodne informacije, kao i potrebne servise za što jednostavnije parkiranje u Beogradu. Nakon višegodišnjeg analiziranja navika i potreba korisnika, novi sajt „Parking servisa“ donosi potpuno novo okruženje, koje je projektovano sa ciljem da posetioci potroše minimalnu količinu vremena do trenutka pronalaženja relevantnih informacija ili usluga.

Parking servis

 

Na naslovnoj strani se nalaze najtraženiji servisi, ali je moguće proveriti i da li je za traženo vozilo izdata dnevna parking karta, kao i lokaciju na koju je, po nalogu nadležnih organa, automobil premešten. Brzi linkovi posetioce vode do nove mobilne aplikacije za parkiranje, kao i do elektronskog šaltera „Parking servisa“, koji se nalazi na adresi www.eparking.rs. Ova jedinstvena veb lokacija, e-Šalter, gotovo u potpunosti može da zameni tradicionalne korisničke servise u Beogradu. Najvažnije informacije o zonskom parkiranju i korišćenju garaža i parkirališta dostupne su na samo jedan klik ili jedan dodir ekrana mobilnog telefona.

Parking servis

 

Osobe sa invaliditetom na novom sajtu mogu brzo i jednostavno da saznaju kako da ostvare svoja prava i kako da koriste povlastice koje imaju u parking objektima kojima upravlja „Parking servis“.

Osim servisnih informacija, na internet prezentaciji posebna pažnja je posvećena i društveno-odgovornom poslovanju, kao i skoro 50 godina dugoj istoriji ovog javnog komunalnog preduzeća. Novi sajt „Parking servisa“ nalazi se na staroj adresi www.parking-servis.co.rs. Kliknite za više vesti

Komentari (0)

Loading