"Parking servis" uručio donaciju beogradskim porodilištima
Promo

Porodilište na Zvezdari je dobilo hirurški instrumentarijum i kontejner za sterilizaciju, „Narodni front“ vakuum ekstraktor set i centrifugu hematokrita, klinika u Višegradskoj sedam mehaničkih bolničkih kreveta, a Zemunsko porodilište hirurški aparat i medicinsku led lampu.

Promo

 

- Mnogi se pitaju kako se troši novac, kojim građani svakodnevno plaćaju parkiranje. Kao što možete da vidite, mi kao duštveno-odgovorno preduzeće tim sredstvima već četiri godine kupujemo ono što je porodilištima najpotrebnije. Sva oprema namenjena je intervencijama i analizama kako pre, tako i nakon porođaja. Prošlog meseca smo uručili i nastavna sredstva, koja smo školama nabavili od plaćanja parkiranja na „đačkim“ parking mestima. Taj novac redovno ulažemo i u podizanje kvaliteta parking objekata. Sve garaže, kako javne, tako i one sa rezervisanim mestima, kompletno su rekonstruisane i sada se u njima traži mesto više – rekao je direktor „Parking servisa“ Andrija Čupković.

Promo

 

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić je rekao da je po ugledu na „đačko“ parking mesto, napraviljena i akcija i „bebi“ parking mesta ispred porodilišta.

- Ove godine je preko 4 miliona dinara, odnosno skoro 30.000 evra donirano za ove četiri zdravstvene ustanove, kako bi bile što bolje opremljene. Te zdravstvene ustanove ne pripadaju gradu, ali mi ih doživljavamo kao naše, jer se tu leče Beograđani i Beograđanke. Hvala „Parking servisu“ na ovoj akciji i svima koji učestvuju, jer ovo pokazuje kako možemo da uradimo dobre stvari za naš grad – izjavio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

Promo

 

„Parking servis“ svim novopečenim roditeljima poklanja i bebi parking karte, koje su sada elektronske, odnosno 30 sati besplatnog parkiranja u zonama. U garažama postoje posebno obeležena, takozvana porodična parking mesta, koja su šira od uobičajenih, kako bi roditelji lako mogli da iznesu ili unesu bebi kolica. Direktor porodilišta „Višegradska“ dr Aleksandar Stefanović je zahvalio društveno-odgovornim kompanijama, kao što je „Parking servis“, koje imaju sluha da pomognu pacijentima.

Promo

 

Pomoćnik direktora GAK „Narodni front“ dr Radomir Marković kaže da je ta ustanova ove godine otvorila i kovid porodilište, te da će se nova oprema upravo tamo koristiti, kako bi se porođaji završili na najbolji mogući način. U ime KBC „Zvezdara“, koja je ove godine odabrala hirurški instrumentarij, Gradu Beogradu i „Parking servis“-u zahvalio se direktor dr Petar Svorcan. Dr Tomislav Stefanović, upravnik zemunskog porodilišta, rekao je da je ova donacija veoma značajna, jer će opremom koju dobijaju moći da rade jednodnevne intervencije i pacijentkinje odmah otpuštaju kući.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading