Počela izgradnja dečjeg igrališta u Ulici Flore Sends: Još jedna potvrda da su potrebe najmlađih prioritet u radu Opštine Savski venac
Foto: Printscreen/Foto: RINA

Predsednik opštine Miloš Vidović obišao je početak radova i, govoreći o započetom projektu, istakao da će ova zapuštena javna površina postati prava zelena oaza koja će u svom sastavu imati dečje igralište sa klackalicama, ljuljaškama, toboganom, vrteškom i njihalicama, dok će se na fitnes terenu nalaziti sprave za vežbanje.

Počela izgradnja dečjeg igrališta u Ulici Flore Sends: Još jedna potvrda da su potrebe najmlađih prioritet u radu Opštine Savski venac

Foto: Opština Savski venac

 

Predsednik opštine izrazio je zadovoljstvo što će stanovnici ovog dela Savskog venca imati još jednu novu prostornu celinu za zabavu i sportske aktivnosti.

- Na ovom prostoru roditelji će moći svoje vreme da namene sportu dok njihovi mališani uživaju u zabavnom kutku opremljenom savremenim i bezbednim rekvizitima - rekao je Vidović.

Zahvaljujući dobroj saradnji opštinskog rukovodstva i građana, na teritoriji Savskog venca je u proteklih sedam godina izgrađeno i obnovljeno više od 20 dečjih igrališta i sportskih terena, čime se potvrđuje da su potrebe najmlađih prioritet u radu Opštine Savski venac.

- Želimo da život i odrastanje naše dece učinimo što kvalitetnijim i da im obezbedimo najbolje uslove školovanja. U skladu s tim, usmerićemo naša ulaganja u uređenje igrališta, zelenih površina i parkovskih oaza, a u fokusu će nam biti i projekti usmereni ka zaštiti životne sredine, jer naši najmlađi to zaslužuju - poručio je Miloš Vidović.

Kako najavljuju nadležni iz opštine, u okviru projekta biće izgrađene pristupne staze ovog sportsko-zabavnog kompleksa, postavljene klupe, đubrijere, zaštitna ograda, osvetljenje, a u planu je i sadnja novih stabala drveća.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading