STANJE NA BEOGRADSKIM MOSTOVIMA Nakon dojava o bombama evo kakvo je stanje sada na mostovima (FOTO)
Printscreen/Naxi kamere

Naime, nakon niza dojava u osnovnim školama, na početku prve, a zaim i druge smene, kao i na aerodromu u Nišu, a zatim i u tržnom centru "Stadion" u Beogradu, stigla je informacija da su bombe navodno postavljene praktično u celom gradu.

- Eksplozive smo postavili na sledećim lokacijama: Brankov most, Most Gazela, Novi železnički most, Most na Adi, Pančevački most, Narodni muzej, Delta Citi, TK "Zmaj", Ada Mall, Tržni centar Stadion, Tržni centar Konjarnik, Beogradski zoološki vrt, Javni akvarijum i tropikarijum, McDonald's Bežanijska kosa (Partizanske avijacije, Beograd), Evrodom beogradski aerodrom, Glavna stanica Beograd, Predsednikova kuća, Gradsko veće, Svaka elektrana, Svaki objekat za prečišćavanje vode, ruska ambasada Beograd - stoji u pretećem mejlu.

Printscreen/Naxi kamere

 

Na svim spomenutim mostovima saobraćaj se odvija, osim što je veća gužva na Gazeli, u pravcu od Novog Beograda ka centru grada, što je i uobičajeno za ovo doba dana kada kreće popodnevni špic.

Nešto veća gužva je na Brankovom mostu, takođe u smeru ka gradu, kao i na Pančevačkom mostu iz pravca Borče ka cengru grada.

Printscreen/Naxi kamere

 

Most na Adi je prohodan.

Printscreen/Naxi kamere

 

Gde su još gužve

Od ostalih saobraćajnicama, gužve su na Autokomandi, autoputu, Takovskoj ulici ka centru i oko Beogradskog sajma.

 

 

Komentari (0)

Loading