Vesić sa radnicima GSP Beograd
Grad Beograd

On je zaposlenima čestitao Uskrs i doneo im uskršnja jaja, nakon čega je sa radnicima doručkovao u restoranu preduzeća.

Vesić je istakao da za radnike komunalnog sistema Beograda ne postoje praznici poput Uskrsa ili Božića, jer, kako je rekao, obavljaju svakodnevni posao koji je neophodan za funkcionisanje Beograda.

"Na taj način građanke i građani Beograda dobijaju usluge koje im pripadaju. Zbog toga svaki praznik provodim sa zaposlenima u komunalnom sistemu Beograda, jer na taj način želim da im zahvalim na svemu što rade za grad i građane. Želim da znaju da Grad Beograd vodi računa o njima", rekao je Vesić, saopštio je gradski Sekretarijat za informisanje.

On je naveo da je u pogon JKP "GSP Beograd" na Novom Beogradu doneo uskršnja jaja koja su ofarbana u restoranu Skupštine grada.

"Nije u pitanju "dekupaž", već prirodniji način farbanja - lukovica. Danas ću doručkovali zajedno sa radnicima GSP-a u njihovom restoranu i tako im se na još jedan način zahvaliti jer jedan od najvećih hrišćanskih praznika provode na radnim mestima, umesto sa svojim porodicama. Veoma cenimo njihov rad i želimo da im pokažemo koliko su važni za funkcionisanje Beograda. Javno-komunalno preduzeće"GSP Beograd" danas radi u prazničnom režimu, ali sve se realizuje bez kašnjenja i po redu vožnje", rekao je Vesić.

On je podsetio na ekstremnije periode pandemije, kada je veliki broj vozača bio pozitivan na korona-virus i naglasio da ni tada nije dolazilo do ukidanja linija ili većeg smanjenja broja vozila na gradskim ulicama.

"Nije bilo lako organizovati prevoz u takvim periodima, ali ni tada nije bilo redukovanja linija, što se dešavalo u mnogim gradovima. Sa nama su danas ovde i finansijski direktor GSP-a Dejan Krstović, kao Zoran Antić, predsednik Samostalnog sindikata GSP-a, te i njima, kao i ostalim zaposlenima, želim da kažem hvala jer praznik provode radno", dodao je Vesić.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading