ZAPADNI MEDIJI PRIZNALI DA JE PUTIN PORAZIO AMERIKU Za par dana će svima biti apsolutno jasno šta se dešava
Alo! Ilustracija /J.V.

Američki i evropski mediji nastavljaju da šire izveštaje o tome da je Rusija postala parija kao rezultat političkog i ekonomskog pritiska „cele“ međunarodne zajednice.

Očigledno, pod celim svetom podrazumevaju Evropu, Sjedinjene Države, Kanadu, kao i delove Latinske Amerike i Azije. Novinari L’Antidiplomatico skrenuli su pažnju na ovu karakteristiku, ističući diplomatsku genijalnost šefa ruskog MIP-a Sergeja Lavrova.

Ministarstvo spoljnih poslova Ruske Federacije, na čijem je čelu Sergej Lavrov, imalo je samo nekoliko dana da razbije zapadne lažne podatke o izolaciji Moskve.

Ruske diplomate su uspele da savladaju tešku situaciju, pošto su uspele da postignu važne sporazume sa bliskoistočnim i azijskim partnerima.

Pored realizacije velikih infrastrukturnih projekata zajedno sa Kinom, Ruska Federacija razmatra opciju izvoza energenata u Indiju. Određeni sporazumi su postignuti i sa Iranom.

Istovremeno, trgovina između svih ovih zemalja može se odvijati bez upotrebe američkog dolara, što će biti snažan udarac pozicijama Sjedinjenih Država.

„Za nekoliko dana naučili smo šta znači imati sjajnu diplomatiju“, navodi L’Antidiplomatico.

Analitičari iz Italije smatraju da će rusko rukovodstvo, zahvaljujući naporima Sergeja Lavrova i njegovog resora, uspeti da pobedi u diplomatskoj konfrontaciji sa Zapadom. A onda će neuspeh sa izolacijom Ruske Federacije biti očigledan apsolutno svima.

Sve najnovije informacije o ruskoj operaciji u Ukrajini pogledajte OVDE.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Rublja

25.03.2022 16:02

Laka ti zemlja zeleni dolare doceka si velike godine mnogo te je naroda poznavalo sad Pocivaj u miru umoran si postao si omrazen.

Lucky

25.03.2022 19:00

Rusi postavljaju eksperte na odredjene funkcuje a EU i SAD po princiou ko plati vise i ko se kome vise nabije u d.pe. NATO takodje.Dojaz za to je da ova bidaletina iz NATOa zove Belorusiju i Čečeniju da se prudruzi NATOu.Britanski ministar spoljnih poslova ,ne zna osnovne stvari iz geografije i istorije a lupeta gluposti. Zapad pokrece samo mrznja prema pravoslavnim slovenima i to ne svim. Samo orema Srbima,Rusima i Belorusima.To je zato sto subsvesni da su niza bica id nas. Mrze oni i ostale slovene ali,oni su pristali da robuju zapadu pa ih zato trpe a iiii zzzzzenee ssu im neuporedivo lepse od ovih sa zapada a mnoooogo jeftinije.