"DOŠLO VREME DA PASEMO TRAVU" Srpski turista otkrio koliko je platio običan ručak u restoranu – ljudi šokirani sumanutom cifrom! (FOTO) 21:05 Razonoda 0
,,TOLIKO BOLNO" Emi je ovo bilo životno razočarenje, glumica nije ni slutila da će dobiti ,,šamar" baš od njih 21:03
ŠTA SE DOGODI U AVIONU - OSTAJE U AVIONU Stjuardesa se prisetila najšokantnijih i najuzbudljivijih momenata iz karijere 14:45 Razonoda 0
''VOLIM BEOGRAD, ALI NAŽALOST, OVDE NEMAM...'' Šok ispovest Amerikanke, evo zbog čega planira da se zauvek odseli iz Srbije! (VIDEO) 20:00 Razonoda 0
EKSPERIMENT MU JE PROMENIO ŽIVOT IZ KORENA Muškarac odlučio da živi bez mesec dana bez telefona - ono što je otkrio će vas šokirati! 14:40 Razonoda 0
ČOVEKU SRCE STALO TOKOM RUTINSKE OPERACIJE Taj trenutak mu je promenio život - imao je neverovatnu viziju 15:10 Razonoda 1
JEZIVO Bila je klinički mrtva 14 minuta - u sećanje su se urezale ove slike i jedan neverovatan prizor 23:00 Razonoda 0
''PA TO JE ČISTA KRAĐA'' Srbin pobesneo pa zauvek precrtao Grčku, u komentarima mu poručuju - ''Ti letuj na Adi!'' 12:15 Razonoda 1
MARINA JE SLUŽILA BOGATE ARAPKINJE Žena iz Srbije je bila šokirana njihovim zahtevima, a kada je čula ovaj podvukla je crtu 17:22
PRVA BRAČNA NOĆ SE PRETVORILA U PAKAO ''Roditelji su me naterali da se udam – godinama kasnije, jedva sam pobegla!'' 14:20 Razonoda 0
AUU, SVEKRVA JE PONIZILA ZA SVE PARE, UVREDILA JE DO KOSKE Poklonom joj poručila da je debela, ali evo kako joj je snaja uzvratila udarac! 14:30 Razonoda 0
Gazda iz Pančeva nudi platu od 160.000 dinara, ali uzalud: Ne pomažu ni slobodni vikendi, ni besplatan obrok 20:20 BIZ 0
IMAJU SAMO JEDNU MANU: Srbin tvrdi da Grčka i CG ne mogu da se porede sa ovom zemljom za letovanje, ali, ima ono "ali" 18:00 BIZ 0
MUVAJU FRAJERE U SUPERMARKETU Žene u ovoj zemlji se lako snalaze bez aplikacija za upoznavanje, imaju i posebne signale 15:05
DOBAR DAN I DOVIĐENJA OD 6.000 DINARA! Jeleni je majstor uzeo 50 evra za 5 minuta, a može da se desi baš svakome 19:15 BIZ 0
ZAMALO IZGUBIO ŽIVOT ZBOG GREŠKE LEKARA Rekli su mu da pati od anksioznosti, dok je iza ugla vrebala kobna bolest 10:15
OTIŠLA SAM NA ODMOR BEZ DECE NAKON 12 GODINA Jedna mama je podelila svoje iskustvo i uzdrmala mreže, sve žene su se poistovetile 20:50
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46