OTKRIVAMO U KAKVOM STANJU JE ĐANIJEVA SNAJKA Doživela nezgodu u liftu: "To je veliki stres, nije naivno" 11:00 Vip 6
NOVA NEZGODA U ĐANIJEVOJ PORODICI Njegova snajka hitno hospitalizovana, u liftu zgrade preživela horor 08:00 Vip 0
PROCURILA ŠOK FOTKA SLAĐE TRAJKOVIĆ IZ PROŠLOSTI! Evo kako je izgledala pre operacija i šta je sve uradila na sebi (FOTO) 19:20 Vip 0
"OTKAZUJEMO SVE NASTUPE" Nakon Đanijeve užasne povrede hitno se oglasio njegov menadžer i saopštio loše vesti! 02:00 Vip 1
"SLAĐA I JA SMO SE RAZVELI" Oglasio se Đani Trajković, otkriveni svi detalji, spominje se i preljuba! 14:30 Vip 0
"SLAĐA I JA SMO SE RAZVELI" Oglasio se Đani Trajković, otkriveni svi detalji, spominje se i preljuba! 19:15 Vip 0
SLAVLJE U DOMU TRAJKOVIĆA! Đani snimio sina i snajku, pa se pohvalio unucima, svi na nogama! 22:26 Vip 0
ĐANIJEVA SLAĐA MEŠA DRUGOM MUŠKARCU! Pojavile se šok fotke, ovakvu je nikada niste videli, čeka se folkerova reakcija 19:32 Vip 0
SLAĐA UHVATILA ĐANIJA U PREVARI Supruga popularnog folkera se oglasila i ispričala sve detalje 18:06 Vip 0
VANESA MEĐU PRVIMA STIGLA KOD ĐANIJA I SLAĐE Pevač sa suprugom dočekuje kolege: Ko god došao, dobro došao 20:08 Vip 0
ĐANI I SLAĐA KUPILI ĆERKI STAN U BEOGRADU NA VODI: Sve ima sada, samo još da joj nađem momka da je udam 19:25 Vip 4
SLAĐA IZVELA UNUKU IZ PORODILIŠTA Trajkovići se uputili ka porodičnom domu, Đani prespavao doček! 12:53 Vip 0
ĐANIJU PRETE UBISTVOM Pevaču pokušavaju da zabrane ovo, Slađi pozlilo zbog jezivih poruka! 11:50 Vip 0
E.Biberović PRVI PLES MARKA I MINJE TRAJKOVIĆ Pršte romantika i zaljubljenost, a ovaj naš pevač doveo atmosferu do usijanja! (VIDEO) 21:21 Vip 0
Blic/E.Biberović MLADENCI U SKUPOCENOM CRVENOM FERARIJU Od Đanija dobili luksuzni stan, otkrivena prava istina o odnosu snaje i svekrve! (VIDEO) 16:04 Vip 0
M.V./E.Biberović SLAĐA I ĐANI OSTAVILI SVE BEZ TEKSTA STAJLINGOM Pevač ne može da sakrije sreću zbog sinovljeve ženidbe, priznao i kako se oseća! (FOTO) 15:13 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PUTINOVA JEZIVA PORUKA BRISELU: Budite spremni da ponovo palite dimnjake, VRAĆAM VAS U 20.VEK! 15:07 Vesti 0
TAJNA IZ RESTORANA Stavite OVO u tiganj i zaboravite na zagorelu hranu, jaja, meso i palačinke klizeće kao po ledu 14:09