PRVI PLES MARKA I MINJE TRAJKOVIĆ Pršte romantika i zaljubljenost, a ovaj naš pevač doveo atmosferu do usijanja! (VIDEO)
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Folker Radiša Trajković Đani oženio je svog mlađeg sina Marka, a tim povodom su napraviligala proslavu u jednom beogradskom hotelu

Brojne Đanijeve kolege sa estradne scene su došle da uveličaju slavlje, a među njima je i Katarina Grujić koja je na svom Instagram profilu objavila prvi ples mladenaca.

PRVI PLES MARKA I MINJE TRAJKOVIĆ Pršte romantika i zaljubljenost, a ovaj naš pevač doveo atmosferu do usijanja! (VIDEO)

Printscreen

 

Pevač Adil Maksutović je zapevao mladencima, Minja i Marko su zaplesali uz pesmu "Moje si nebo".

Inače, porodica Trajković neizmerno je srećna, te je organizovala gala slavlje, gde su među prvim zvanicama došli Katarina Grujić i njen suprug fudbaler Marko Gobeljić, a zatim i pevačica Zorica Brunclik i Kemiš, Jana Todorović, Zlata Petrović sa sinom i snajkom, Slađa Alegro, Milica Jokić sa Lukom Dačićem, Ljuba Perućica i Katarina Kolozeus...

U GALERIJI ISPOD POGLEDAJTE JOŠ FOTOGRAFIJE MINJE I MARKA

"NE MOGU BITI PONOSNIJI" Luk Blek nije mogao više da izdrži razne kritike i prozivke, oglasio se i javno istakao kako se oseća!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading