"PIJEM PO SEDAM LEKOVA" Milić Vukašinović prolazi pakao nakon amputacije noge: "Izgleda grozno!" 14:10 Vip 0
"NEMAM PENZIJU, NIKO OD KOLEGA MI NIJE POMOGAO!" MILIĆ VUKAŠINOVIĆ NA IVICI EGZISTENCIJE Planira da počne ponovo da nastupa! 22:15 Vip 0
"TAJ NE SKIDA PARE SA GOMILE" Aco Pejović ponudio pomoć, pa nestao bez traga, kolega ga javno urnisao! 20:40 Vip 0
"IMAM FANTOMSKE BOLOVE, JAUČEM" Milić Vukašinović otkrio detalje oporavka: "Pored mene su bili sve narkomani" 20:55 Vip 0
MAJA NIKOLIĆ ŽELELA SMRT POZNATOM MUZIČARU: "Zapalila sam njegove šešire, živog bih ga zazidala" 16:00 Vip 1
MILIĆ VUKAŠINOVIĆ IZAŠAO IZ BOLNICE Roker ne krije koliko mu je porodica falila: ''Nedostaje mi da sviram'' 18:40 Vip 0
JEDVA GOVORI, NARUŠENO MU STANJE NAKON OPERACIJE Milić Vukašinović na mukama posle amputacije noge 12:25 Vip 0
NIJE IMAO SAM DA PRIUŠTI I PLATI! Evo koliko košta proteza Milića Vukašinovića, otkriveno ko mu je ponudio pomoć! 19:51 Vip 0
"SVI SU ME ZABORAVILI" Milić Vukašinović ostao sam, njegovo priznanje tera suze na oči: "Bilo je dobro dok sam im valjao" 20:20 Vip 0
"POSETE NISU DOZVOLJENE" Milić Vukašinović u bolnici, njegova žena otkrila u kakvom je zapravo stanju nakon amputacije noge! 19:30 Vip 0
POSLE AMPUTACIJE NOGE STIGLO IZNENAĐENJE! Evo šta je Miliću Vukašinoviću izmamilo osmeh na lice (VIDEO) 19:21 Vip 0
MILIĆ VUKAŠINOVIĆ O PRVIM KORACIMA SA PROTEZOM Priznao da je imao poteškoće ali ne odustaje: "Nažuljala me je, morali su da je preprave!" 12:40 Vip 0
"SAMO MEKEĆE, PESMA NIJE ZA EVROVIZIJU" Milić Vukašinović opleo po Maji Nikolić, razočaran kandidatima za PZE 20:20 Vip 0
"MOLIO SAM DOKTORA DA MI ODSEČE NOGU" Milić Vukašinović otkrio detalje amputacije: "Dva meseca sam živeo u paklu" 08:40 Vip 0
PRVO POJAVLJIVANJE MILIĆA VUKAŠINOVIĆA! Njegova žena zaplakala pred kamerama: ''Dižemo se kao feniks posle svake tragedije'' 15:25 Vip 0
MILIĆ VUKAŠINOVIĆ TRPI NESNOSNE BOLOVE Rokera čeka težak izazov, za Alo otkrio detalje: "To uopšte nije lako!" 12:50 Vip 0
"POJAVILA MI SE VODA U PLUĆIMA, MNOGO JE TESNO" Milić Vukašinović pre amputacije noge imao velike zdravstvene probleme 07:40 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26