"OTVORITE VRATA" Pojavio se snimak Bojana Tomovića sa psihijatrije, evo u kakvom je stanju pevač (VIDEO) 16:45 Vip 0
"MAJKO, BRATE, NE MOGU VIŠE, SAHRANITE ME" Pevač napisao oproštajno pismo koje ledi krv u žilama: "To mi je poslednja želja" 07:20 Vip 0
BOLNI PRIZORI IZ BOLNIČKOG KREVETA Bojan Tomović se oglasio sa psihijatrije, evo u kakvom je stanju (FOTO) 14:40 Vip 0
BOJAN TOMOVIĆ IZA REŠETAKA Pevač objavio fotografiju iz duševne bolnice, ovo će vam naterati suze na oči! (FOTO) 18:30 Vip 2
PRIZOR KOJI RAZARA DUŠU Naš pevač proslavio 43. rođendan, prijatelji ga posetili u duševnoj bolnici (FOTO) 16:10 Vip 0
PEVAČ HITNO PREVEZEN NA PSIHIJATRIJU! Stanje mu se naglo pogoršalo, vrteo se ukrug i ponavljao samo jednu rečenicu! 16:15 Vip 0
"HOĆU DA ME USPAVAJU, NEMAM VIŠE SNAGE..." Pevač zaprepastio priznanjem: "Najbolje bi bilo da se ne probudim" 20:00 Vip 0
"MISLILA JE DA JE VARAM" Pevač izleteo go iz kuće, pa demolirao automobil bivšoj: "Ostale su mi rane na rukama posle incidenta" 21:00 Vip 0
"MARIJA ŠERIFOVIĆ MI SE ZGADILA KADA SAM VIDEO..." Pevač otkrio šokantne detalje, zbog nje prekinuo kontakt sa Jovanom Pajić! 21:40 Vip 0
HANKI PALDUM POSLAO FOTOGRAFIJU POLNOG ORGANA 20 godina mlađi kolega poludeo za njom: "Zbog toga se smrtno naljutila!" 19:40 Vip 0
SKANDAL NA ESTRADI! Bojan Tomović slao intimne fotke starijoj pevačici, ona ga odmah blokirala! 10:20 Vip 0
STRAVIČNA ISPOVEST BOJANA TOMOVIĆA O SUICIDU! "Shvatite ovo ozbiljno, da vas kasnije ne bi..." 06:00 Vip 0
"HOĆU DA ME USPAVAJU, NEMAM VIŠE SNAGE..." Pevač zaprepastio priznanjem: "Najbolje bi bilo da se ne probudim" 14:55 Vip 0
"HOĆU DA ME USPAVAJU, NEMAM VIŠE SNAGE..." Pevač zaprepastio priznanjem: "Najbolje bi bilo da se ne probudim" 16:40 Vip 0
LEKARI SE BORE ZA ŽIVOT POZNATOG PEVAČA DIjagnoza teška, oglasio se iz bolnice: "Majka me nije pozvala da pita kako sam" 09:20 Vip 0
"IZBACILI SU ME IZ KUĆE I POZVALI POLICIJU" Bojan Tomović ponovo završio u ludnici, a evo ko ga je smestio iza rešetaka 20:00 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
HVALA NA KOORDINATAMA! GUR i ukrajinske oružane snage napravile pucnjavu u elitnom delu Kijeva, a onda je stigao GERANIJUMSKI UDAR 08:37 Vesti 0