ESTETSKI HIRURG NAPASTVOVAO PACIJENTKINJU TOKOM OPERACIJE Stiglo je saopštenje iz privatne bolnice, razmatraju da se uključe u krivični postupak 20:49 Vesti 0
ŠOK! Devojčica od 12 godina ilegalno vršila hirurgiju na glavi pacijenta - roditelji dozvolili 17:14 Vesti 0
UZELA PARE OD PACIJENTA KAKO BI MU URADILA INTERVENCIJU ODMAH Hirurškinja iz bolnice u Kruševcu uhapšena u uniformi (VIDEO) 11:25 Hronika 0
HIRURG GODINAMA SILOVAO PACIJENTKINJE! Stotine žena završilo na njegovom stolu, većina su bile maloletnice! 15:19 Vesti 0
''NE POSTOJI IZLEČENJE, UVEK ĆE BITI PEDOFIL'' Bivši hirurg silovao 299 osoba, u dnevnicima opisivao šta je radio deci! 22:52 Vesti 0
HIRURG OPTUŽEN ZA ZLOSTAVLJANJE I SNIMANJE PACIJENTKINJA, JEDNA MALOLETNA! Nemačka je zgrožena 15:55 Vesti 0
NAJVEĆI PEDOFIL U EVROPI PRIZNAO ZLOČIN! Hirurg godinama silovao više stotina dečaka i devojčica dok su bili pod anestezijom, najmlađa bebica imala samo godinu dana! (VIDEO) 10:13 Vesti 0
HIRURG SILOVAO VIŠE STOTINA DECE DOK SU BILA POD ANESTEZIJOM! Uskoro počinje suđenje monstrumu koji se iživljavao nad pacijentima 12:17 Vesti 0
KAKO JE SRPSKOM HIRURGU JEDAN PROSJAK PROMENIO ŽIVOT: Ni jedna osoba ne pojavljuje se slučajno u našem životu 09:38 Razonoda 0
OTKRIVENO ČIME SE ZAPRAVO BAVI MUŽ VESNE TRIVALIĆ! Glumica je zbog njega napustila Srbiju 07:00 Vip 0
KAKO DA ZNATE DA LI JE VAŠA BEŠIKA ZDRAVA? Saveti urologa o pravilnom mokrenju i broju odlazaka u WC 09:43
LAŽNI HIRURG OPERISAO DETE UZ POMOĆ SNIMKA SA JUTJUBA?! Kad je dečaku otvorio stomak počeo je da POVRAĆA! 11:49 Vesti 0
ANA NIKOLIĆ SE TAJNO OPERISALA Pevačica posetila plastičnog hirurga, evo zbog čega je otišla pod nož 11:20 Vip 0
"SILIKON JOJ JE PREŠAO U KUK, HIRURG TREBA DA VRATI DIPLOMU" Strašne uvrede na račun Maje Marinković: "Hitno mora da ih izvadi" 16:40 Vip 0
"HIRURG JOJ JE GREŠKOM SILIKONE ZA GRUDI STAVIO U ZADNJICU" Majina pozadina se potpuno izdeformisala, isplivale šokantne slike 15:50 Vip 0
SAČUVAJTE ŽIVU GLAVU Hirurg sa TRAUMATOLOGIJE otkriva četiri najčešća razloga za intervenciju (VIDEO) 17:00 Razonoda 0
DAO JOJ KRV, PA JE OPERISAO Hirurg spasao život baki (91), činilo se nemoguće ali USPEO JE 08:20 Razonoda 0
"NISAM TIP ZA SVADBU" Marina Visković priznala, ovakvu svadbu ne želi: "To je moja stvar" 20:00 Vip 1
POSLEDNJA SMRTNA KAZNA U SRBIJI Svirepa osveta devojčici zbog očevog bicikla - podkast Dosije 192 - Epizoda 3 15:21 Hronika 0
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1