SVI GLEDAJU ĐANIJEVOG SINA I TRLJAJU OČI Ispred restorana parkirao besnu mašinu vrednu 70.000 evra (VIDEO) 21:45 Vip 0
VEZALI EVRE OKO GLAVE! Đani i Zorana Mićanović zgrnuli ogromnu lovu na romskom veselju! (FOTO) 09:00 Vip 0
NEVEROVATAN SUSRET NA AERODROMU Urnebesna fotografija Đanija i Dončića zapalila internet! (VIDEO) 14:05 Vip 0
ĐANI HITNO MORAO U BOLNICU Porodica Uskrs provodi bez njega, Slađa otkrila u kakvom je stanju 13:20 Vip 0
VELIKI PETAK U DOMU ĐANIJA Slađa ofarbala više od 80 jaja i to najstarijom tehnikom, ne zna se koje je lepše (FOTO) 11:40 Vip 0
ESTRADA ZANEMELA ZBOG TRAGEDIJE U SEVERNOJ MAKEDONIJI Pevači ujedinjeni u bolu, poruke kidaju dušu! 10:45 Vip 0
SLAĐA I ĐANI STIGLI U SRBIJU Pevač nakon operacije iscrpljen, na aerodromu izjavio samo jedno 17:33 Vip 0
"NISAM SIGURNA DA ĆE MOĆI..." Slađa otkrila detalje o Đaniju, evo šta ga čeka nakon izlaska iz bolnice! 10:24 Vip 0
PRVA FOTOGRAFIJA ĐANIJA IZ BOLNICE Folker pokazao u kakvom je stanju nakon operacije, u posetu mu došao ovaj kolega (FOTO) 09:30 Vip 0
ĐANI HITNO OPERISAN! Slađa van sebe, oglasila se i otkrila u kakvom je stanju pevač: "Loše sam" 17:02 Vip 0
SAŠA POPOVIĆ NOVU GODINU PROSLAVIO SA ĐANIJEM Pevač mu ispunio želju, opisao i kako je tada izgledao: "Borim se sa životom" 20:12 Vip 0
"ŠOKIRAN SAM I BEZ REČI" Slađa i Đani van sebe zbog smrti Saše Popovića: Veliki udarac za muzičku scenu! 00:20 Vip 0
SLAĐA ZA ALO OTKRIVA KOLIKO ĆE DA KOŠTA ĐANIJEVA OPERACIJA: "Ako nemate osiguranje i prijatelje..." 19:25 Vip 0
ĐANI TRANSPORTOVAN ZA SRBIJU Evo u kakvom je stanju nakon teške povrede, čeka ga operacija! 09:10 Vip 0
ĐANI PLAĆA POREZ KAO NEČIJU GODIŠNJU PLATU Ovo je njegova imperija, broj stanova će vas zaprepastiti (FOTO) 08:35 Vip 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
''VIŠE NE PRAŠTAM PREVARE'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica'' 15:00 Vip 0
JESAM SLOBODAN, ALI NE RADANOVIĆ, PORODICA MI JE SVE! Cobe bez ustručavanja opleo po kolegama: ''Nemaju Romsku krv za moje pesme'' 20:40 Vip 0
HULIGANI NEĆE VLADATI SRBIJOM Gradonačelnik Niša Dragoslav Dale Pavlović U RINGU o nasilnicima i njihovim planovima 20:00 Vesti 2
HITNA REAKCIJA Zvezda posle debakla u Subotici obradovala navijače: Krilo Valensije vida rane posle očajnog završetka sezone 15:40