"PAVLE JE PSIHIČKI BOLESNIK" Milica Dabović se obrušila na Jovanovića, urnisala Gastoza, a onda otkrila da Anđelu očekuje haos kada izađe iz Elite 00:00 Vip 0
"REKLA SAM DA SE VIŠE NIKAD NEĆU UDATI" Milica Dabović progovorila o svadbi: "Koga zmija ujede i guštera se plaši" 17:15 Vip 1
POJAVILA SE VEST O SMRTI MILICE DABOVIĆ Bivša košarkašica kipti od besa: Ko može biti toliko bolestan?! 13:40 Vip 1
UDAJE SE MILICA DABOVIĆ ZA KUMA DARKA LAZIĆA! Evo kada planiraju venčanje: Hoću Milanu da rodim dete! 23:05 Vip 0
"POLNI ORGAN DAJEŠ NA TACNI KAKO BI PREHRANILA DETE" O žestokom sukobu Sanje Marinković i poznate sportistkinje brujao je region! 10:10 Vip 0
''TUKAO ME JE DO KRVI'' Potresna priča odrastanja sestara Dabović, Milica ne zna ni gde joj živi rođena sestra! 22:40 Vip 0
KADA JE SAZNAO DA SAM TRUDNA, UKRAO MI JE ZLATO I NESTAO Milica Dabović o ocu svog deteta i paklu koji je prolazila: "Htela sam da se ubijem!" 12:58 Vip 0
"MALA JE IDIOTKINJA, SAHRANJUJU JOJ DRUGA, A ONA..." Milica Dabović se ne smiruje, ponovo udarila na Saru Jo: "Devojčice, ja na vrckam zadnjicom" 23:00 Vip 0
"PLAKALA SAM DOK ME JE ŠIŠAO..." Potresna ispovest Milice Dabović: "Pamtim batine koje sam dobijala" 19:01 Vip 0
"NADOBUDNA, ISKOMPLEKSIRANA MALA" Milica Dabović se ne smiruje, ponovo udarila na Saru Jo: "Neka shvati da je bila na sahrani" 20:40 Vip 0
"MALA, ZAČEPI TU GUBICU!" Bukti rat između Sare Jo i Milice Dabović, javno izgovorile strašne uvrede: "Vraća ti se zloba koju seješ, fuj!" 20:00 Vip 0
''MOJ RANJENI ORAO'' Sin Milice Dabović u zavojima, bivša košarkašica se oglasila na mrežama 00:17 Vip 0
"POLNI ORGAN DAJEŠ NA TACNI KAKO BI PREHRANILA DETE" O žestokom sukobu Sanje Marinković i gošće brujao je region! 19:00 Vip 0
"PRIJAVITE SE ZA VIDEO POZIV" Milica Dabović otišla korak dalje, javnost u šoku, a ona poručila: "Uplata na račun" 23:05 Vip 0
POLNI ORGAN DAJEŠ NA TACNI KAKO BI PREHRANILA DETE! Žestok sukob Sanje Marinković i gošće, u studiju nastao haos 20:20 Vip 1
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
''VIŠE NE PRAŠTAM PREVARE'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica'' 15:00 Vip 0
JESAM SLOBODAN, ALI NE RADANOVIĆ, PORODICA MI JE SVE! Cobe bez ustručavanja opleo po kolegama: ''Nemaju Romsku krv za moje pesme'' 20:40 Vip 0
HULIGANI NEĆE VLADATI SRBIJOM Gradonačelnik Niša Dragoslav Dale Pavlović U RINGU o nasilnicima i njihovim planovima 20:00 Vesti 2
NAŠ GLUMAC I VODITELJ POKAZAO STAN I SPLAVOVE! Razveo se nakon 16 godina braka: ''Mislio sam da ću dobiti otkaz'' 21:00 Vip 0
U RINGU MINISTAR DEMO BERIŠA O VOJNIČKOJ KARIJERU I DRŽAVI: Zakleo sam se Srbiji, braniću je dok sam živ (VIDEO) 20:00 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 14. JUN Bikovi, oslonite se na intuiciju, Vaga rešava nesporazume, Škorpije, pripazite na finansije 19:15