ŠTA JE SA PUTNOVIM LICEM Pojavile se nove teorije (VIDEO)
Foto: AP Mikhail Klimentyev

Mesecima se spekuliše o zdravstvenom stanju ruskog lidera, pogotovo od početka specijalne operacije ruske vojske u Ukrajini.

Tako je pažnju zapadnih medija privukao i poslednji objavljeni snimak, na kojem, kako neki sugerišu, Putinovo lice izgleda "naduveno" i "iscrpljeno", dok neki kažu i da je "zadremao".

Putin, za kojeg se spekuliše da uzima steroide kao deo lečenja raka štitne žlezde, "navalio se preko stola i izgledao umorno" u kratkom snimku tokom sastanka sa Šojguom, prenosi britanski Mirror.

Ovo je još jedan u nizu nepotvrđenih izveštaja o lošem zdravstvenom stanju ruskog lidera, dok je Kremlj više puta negirao da je Putin bolestan.

Poslednjih meseci pojavili su se izveštaji da Putin ima Parkinsonovu bolest, rak štitne žlezde i da mu je ostalo još malo života.

Prošlog meseca je profesor medicine Angus Dalgliš rekao za Mirror da "Putin donosi agresivne odluke" jer je na "visokoj dozi steroida".

"Čujemo sve stvari koje ljudi govore o njemu, kao da je brzo izgubio živce i veoma je frustriran pa mislim da je očigledno bio na anaboličkim steroidima", rekao je Dalgliš.

Međutim, za sada nema nikakvih dokaza da je ruski lider bolestan.

Komentari (0)

Loading