DRAGANA JECKOV POZVALA GLASAČE Gračac i Donji Lapac najveći prioriteti 30. maja!
SDSS

 

SDSS je veoma zadovoljan rezultatima postignutim na lokalnim izborima 16.maja. SDSS je dokazao da je jedina politička opcija Srba u hrvatskoj koja može da artikuliše potrebe i da nastavi borbu da se zagarantovana prava Srbima poštuju u svim sredinama Republike Hrvatske.

Potpredsednik Vlade RH Boris Milošević ističe “Rezultat u prvom krugu od 10 izabranih dožupana iz naših redova, 13 načelnika opština kao i 16 zamjenika načelnika je impozantan rezultat pogotovo za manjinsku stranku.

SDSS je dokazao da vodi ispravnu politiku i da je na terenu uz pripadnike našeg naroda o čemu najbolje svjedoče rezultati ovih lokalnih izbora.” Potpredsednik Boris Milošević ističe “Apsolutni prioritet svih organizacija SDSS širom Republike Hrvatske biće podrška našim ljudima u Gračacu i Donjem Lapcu gdje se 30.maja održava drugi krug izbora za načelnike ovih opština. Pokazalo se da kada imamo naše ljude na lokalu da mnogo lakše realizujemo naše politike i rješavamo probleme svih gradjana.

Moramo pobjediti i u Gračacu i u Donjem Lapcu kako bi uspjeli da ispunimo sve što smo obećali našim biračima. Niko kao SDSS ne osjeća probleme ljudi koji žive u seoskim sredinama na teritoriji ovih opština”. Potpredsednica SDSS i saborska zastupnica Dragana Jeckov je istakla da su rezultati na istoku veoma dobri ali da SDSS nastavlja da radi jer nas ocekuje i drugi krug ali i dopunski izbori koji su prilika da se poveca broj mandata na opštinskom i regionalnom nivou.

Dragana Jeckov poziva birace da se odazovu u drugom krugu i da iskoriste svoje glasačko pravo 30. maja. “Naši glasači treba da izadju i glasaju jer su prošla vremena kada su Srbi ostajali po strani kada se odlučuje o našoj budućnosti” poručila je potpredsednica Jeckov. Izbori u Republici Hrvatskoj su 30.maja i pravo glasa imaju svi raseljeni Srbi koji imaju lične karte sa prebivalištem na teritoriji Republike Hrvatske.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading