ALO! MINI-TRKA I ove godine oduševljena dečica uživala na ulicama Beograda (FOTO GALERIJA)
Alo!/Masanori Jošida

U nedelju je u prestonici Srbije održan 35. Beogradski maraton. Bio je to pravi spektakl koji su upotpunili oni najmlađi.

Najlepše scene imali smo prilike da zabeležimo na Alo! Dečjoj trci koju je naša kompanija organizovala za sve male pobednike. 

 

Stotine mališana nasmejanih lica s ponosom je prošlo kroz cilj, slikalo se s peharom i za nagradu dobilo slatke paketiće. 

SLIKA KOJA JE SVE RAZNEŽILA Trudnica na 35. Beogradskom maratonu

Jedan dečak privukao je posebnu pažnju. Reč je o Jovanu Ćiriću koji je istrčao Alo! Mini-trku, ali i dočekao svoju heroinu - mamu Ivanu koja je uspešno prevalila trasu polumaratona.

Jovan i tata Dario, koji je već nekoliko puta trčao polumaraton, ove godine bodrili su njihovu pobednicu, čekajući je kod Alo! štanda na Zelenom vencu s posebnim transparentom.

Ovo je najneobičniji učesnik 35. Beogradskog maratona (FOTO)

- Mama, volimo te i ponosni smo na tebe - poručio je putem naših novina mami mali Jovan, dok je tata s nestrpljenjem iščekivao da se pojavi njegova supruga, koju je i spremao za ovaj polumaraton koji trči prvi put.

I onda taj trenutak - prolazeći pored svojih najmilijih mama Ivana je dobila dodatni elan, pali su zagrljaji i poljupci, a transparent i podrška njenih momaka dali su joj snage da do kraja izgura svih 21,1 kilometar.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading