Novak Đoković
AP/Andy Wong
Novak Đoković

AP/Andy Wong

Novak Đoković, Foto: AP/Andy Wong

Prvi reket planete Novak Đoković je rekao da su ga veoma dirnule reči Džona Milmana. Australijski igrač je poražen od Srbina u finalu turnira u Tokiju, posle čega je rekao da će Đokovićevo nasleđe trajati mnogo duže od njegove igračke karijere.

PROČITAJTE JOŠ:

"Bio sam prijatno iznenađen i dirnut njegovim rečima. Ja pokušavam da ostanem prizeman i da živim u trenutku, ali mi je jasno da će doći i vreme kada više neću moći da igram i da će buduće generacije mene zapamtiti i nadam se govoriti u pozitivnom tonu", rekao je Đoković.

Džon Milman

EPA/Kiyoshi Ota

Džon Milman, Foto: EPA/Kiyoshi Ota

On je istakao i da se osnovni izvor motivacije nalazi unutar čoveka.

Na kraju upotrebila jaku i žestoku reč za njega, ovo niko nije očekivao od trenutno najslavnije Hrvatice

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 08.10.2019. 11:51 - 08.10.2019. 12:19 Od svih naših sportista, samo njega zna. Kristina Mandarina, Foto: Instagram/lareina1134 Popularnost preko noći i ne sa prevelikim povodom je nešto što odlikuje današnje vreme. Tako je i sa atraktivnom prodavačicom mandarina iz Zagreba Kristinom Penevom.

"Igram tenis skoro ceo život i takmičim se profesionalno više od 15 godina, ali i dalje planiram da igram i nadam se da ću biti zdrav i imati srce, um i dušu u ritmu da se to dogodi", naveo je Đoković.

BONUS VIDEO:

Andrea Trinkijeri na konferenciji za novinare pred utakmicu protiv Tofaša!