Novak Đoković
Alo.rs
Novak Đoković

Alo.rs

Novak Đoković, Foto: Alo.rs

"Obojica smo servirali odlično pa je meč bio tako kratak. Samo po jedan brejk u svakom setu. Mislim da je ovo za mene bio najbolji serverski meč na turniru. U drugom setu sam čekao da padne njegov procenat prvog servisa i na kraju je to upalilo. Nisam mu dao velike šanse na svoj servis i veoma sam zadovoljan zbog toga", rekao je Đoković novinarima koji su ga zbog ubitačnog servisa i samo 10 izgubljenih poena na svoj servis uporedili sa Ivom Karlovićem.

Pročitajte još:

"U zaista retkim situacijama kao što je ova osećam se kao Ivo Karlović. Svi znamo kako je teško igrati protiv takvih igrača. Moj servis je bio zaista jak i precizan i služio me je odlično ne samo u finalu nego tokom celog turnira. Nisam izgubio ni set što me jako ohrabruje", izjavio je Novak.

Posle Pariza i Londona, na red dolazi Dejvis kup koji će biti posebno emotivan za sve tenisere jer će to biti poslednji put da će naša zlatna generacija igrati zajedno.

"Jako se radujem povratku u reprezentativni dres. Nisam igrao Dejvis kup nekoliko godina, a od sledeće godina imamo i ATP kup, pa će biti dve prilike za nastup u reprezentaciji. Volim da sam u toj timskoj atmosferi pogotovo sa momcima koji su mi i prijatelji i biće jako emotivno pogotovo za Janka koji se oprašta. Sa nama će biti i momci koja će u budućnosti predstavljati Srbiju, a ja ću se truditi da im se nađem sada kao kolega iz reprezentacije, a posle možda i u nekoj drugoj ulozi" zaključio je najbolji srpski teniser.

Šapovalov pokazao ogromno nepoštovanje - Dok je Đoković pozdravljao publiku uradio veoma drsku stvar! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 03.11.2019. 17:07 - 03.11.2019. 17:57 Novak Đoković je na impresivan način savladao Denisa Šapovalova u finalu Mastersa u Parizu, a potez Izraelca neposredno posle meča začudio je sve gledaoce. Đoković i Šapovalov, Foto: AP Kamil Zihnioglu Šapovalov je po završetku meča, dok je Đoković još pozdravljao publiku, seo na klupu i uzeo telefon u ruke.

Alo! među prvima čestitao Novaku

Odmah posle finala u Parizu, Novak je primio čestitke za osvajanje još jedne titule i od srpskih novinara. Izveštač Alo! je bio na licu mesta i među prvima čestitao Noletu i poželeo mu sreću u Londonu u trci za najboljeg na svetu na kraju godine.

Novak Đoković

Alo.rs

Izvetač Alo.rs Bojan Vlajić i Novak Đoković, Foto: Alo.rs

Bonus video: Filip Stevanović: Za ovo sam radio od prvog treninga, želim još mnogo utakmica u dresu Partizana