Đoković Šapovalov
AP Kamil Zihnioglu
Đoković Šapovalov

AP Kamil Zihnioglu

Đoković i Šapovalov, Foto: AP Kamil Zihnioglu

Šapovalov je po završetku meča, dok je Đoković još pozdravljao publiku, seo na klupu i uzeo telefon u ruke.

Iako takav potez nije zabranjen, svakako ne spada u najpristojnije i predstavlja svojevrsno nepoštovanje rivala i samog takmičenja.

Pročitajte još:

Ubedljivom i dominantnom igrom Srpski teniser je vrlo brzo mladog rivala ostavio bez bilo kakvih šansi za iznenađenje, a očigledno da Kanađanin posle meča u kom se nije mnogo pitao nije bio raspoložen da ispoštuje protokol po nepisanim pravilima.

Na postupak Denisa Šapovalova nije ostao imun ni komentator koji je prokomentarisao: "Šta su ti klinci, odmah hvataju telefon".

Dok se Novak Đoković bori u Francuskoj, Jelena se posle dugo vremena oglasila! Jednu stvar nije želela da otkrije

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 03.11.2019. 11:26 Jako lepe slike. Jelena Đoković, Foto: Youtube/ Emisija Premijera Novak Đoković čini sve da dođe do trona na pariskom ATP turniru, za to vreme njegova supruga Jelena sa decom odmara na egzotičnoj destinaciji.

Bonus video: Aleksandar Lutovac: Ostvario sam dečački san, možemo još mnogo da postignemo

 

 

Komentari (4)

Jacika

03.11.2019 17:14

Ko je Izraelac?

bager

03.11.2019 20:34

Sapovalov je kanadjanin a ne izraelac

Uciteljica

03.11.2019 21:58

Dok se Sapovalov zahvaljivao publici, sponzorima, svom timu i ostalima, Djokovic je sve vreme razgovarao sa Safinom. Ni to nije postupak dobro vaspitanog coveka.Bas me je iznenadio.

empty straw

04.11.2019 08:35

@Uciteljica - Ironija je da ga je upravo tog momenta Šapovalov hvalio, ali olakšavajuća okolnost za Novaka da je tu konverzaciju inicirao Safin. Videlo se lepo. Nije Novak u tom fazonu...