IZNENAĐENJE ZA SRPSKI TENIS Đoković vratio Teniski centar Novak gradu Beogradu
Foto: AP/Tanjug/Ap

Novak Đoković je uspeo da se plasira u četvrtfinale Mastersa u Rimu, pošto je sa 2:0 bio bolji od Kamerona Norija (6:3, 6:4), međutim, jedna drugačija vest stiže iz prestonice Italije. Kako prenose beogradski mediji, Novak je odlučio da vrati Teniski centar gradu Beogradu!

Ovo bi trebalo da se dogodi od 1. juna, kada će Teniski centar Novak biti ponovo u vlasništvu Beograda, dok će klub prestati sa radom. 

Nije baš poznato zašto se odlučio na ovakav potez, s obzirom na to da Centar postoji već 15 godina, a da je na njemu odigrano čak sedam ATP turnira i jedan VTA, kao i dosta velik broj manjih takmičenja. Takođe, Đoković je tu provodio vreme za pripreme i trening, dok nije redak slučaj da i drugi teniseri dolaze ovde kako bi se pripremili za dalje izazove u sezoni.

KOLAPS ĐEREA U RIMU Rud razbio srpskog tenisera, Srbin osvojio samo četiri gema u meču

Ono što je još moguće jeste to da je Novak već izabrao neko drugo mesto za svoj Centar, pa ovaj želi da vrati Beogradu, dok ono što još ide u kontru od svega, jeste to da je i Teniski savez Srbije nedavno izdao saopštenje u kom kaže da će se neki od turnira "Novi vek srpskog tenisa" igrati na terenima Centra Novak. 

Očekuje se ubrzo i zvanično saopštenje, koje će mnoge stvari objasniti. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.   

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading