OGLASIO SE NOVAK Evo šta je Đoković poručio Alkarazu posle gubitka prvog mesta na svetu
Foto: EPA/EPA

Najbolji srpski teniser Novak Đoković oglasio se i dao intervjuu za CNN u kojem navodi da se ne kaje zbog svojih odluka koje su dovele do toga da ne igra na Indijan Velsu i Majamiju, te da ne želi da živi u budućnosti već u sadašnjosti.

- Ne kajem se.U životu sam naučio da kajanje samo može da vam škodi, da vas natera da živite u prošlosti, a ja to ne želim. Ne želim ni da živim previše u budućnosti. Želim da budem u sadašnjem trenutku koliko je to moguće, ali i da razmišljam o budućnosti, da stvorim bolju budućnost. Čestitam Alkarazu. Apsolutno je zaslužio da se vrati na mesto broj 1 - kazao je Novak.

EKSPRESAN POVRATAK NA TRON Evo šta je uslov da bi Novak ponovo bio broj jedan već početkom aprila

OGLASIO SE NOVAK Evo šta je Đoković poručio Alkarazu posle gubitka prvog mesta na svetu

EPA

 

Ipak, navodi da je šteta što nije i neće učestvovati ove godine na dva američka Mastersa.

- Šteta je što nisam mogao da igram u Indijan Velsu i Majamiju, volim te turnire. Imao sam mnogo uspeha tamo, ali doneo sam svesnu odluku i znao sam da postoji rizik da ne idem tamo – trenutno je takvo stanje, nadam se da će se kasnije ove godine promeniti, za US open. To je za mene najvažniji turnir na američkom tlu - naveo je Đoković.

Ono o čemu najviše razmišlja što se tiče SAD jeste US Open, a podsetio se nekih prošlih duela sa tog Grend slema.

- Zaista želim da budem u Njujorku. Kada sam 2021. godine izgubio od Medvedeva u finalu, doživeo sam jedan od najboljih momenata sa tamošnjom publikom, osvojio sam US open triput i igrao još mnogo finala… Iako sam izgubio taj duel od Medvedeva, dobio sam ljubav i poštovanje publike, želim da se vratim i da se opet povežem s njima. Tome se radujem i nadam se da će se desiti - zaključuje Novak. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading