NOLETOV PRIJATELJ POKORIO KALIFORNIJU Osvojio Indijan Vels kao najstariji, zagazio u petu deceniju, a evo šta je glavni ključ uspeha
Foto: EPA/EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Za Ebdena i Bopanu to je druga zajednička titula u karijeri i prva u sezoni, a Bopana je sa 43 godine postao najstariji osvajač Mastersa. Nadmašio je Kanađanina Daniela Nestora koji je osvojio Masters u Sinsinatiju 2015. i postao najstariji prvak sa tada pune 42 godine. 

Bopana je zasluge za osvajanje titule pripisao posebnim indijskim mešavinama kafe koje konzumira. Bivši treći igrač sveta u parovima, čija porodica poseduje plantažu kafe u indijskoj državi Karnataka, rekao je da je piće tajna njegova uspeha.

- To je indijska kafa koju stalno pijem kad putujem. To je tajna. Najveća stvar je da se dobro oporaviš nakon mečeva i to mi je stvarno pomoglo - rekao je Bopanna. 

NOLETOV PRIJATELJ POKORIO KALIFORNIJU Osvojio Indijan Vels kao najstariji, zagazio u petu deceniju, a evo šta je glavni ključ uspeha

EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

 

SVI ZNAJU DA ĆU POSTATI BROJ JEDAN Alkaraz "zapretio" Novaku posle plasmana u finale Indijan Velsa, želi ponovo na tron

Bopana je oborio rekord bivšeg partnera Daniela Nestora i rekao da se briga o svom telu isplatila.

- To je najvažniji deo, pogotovo kad stariš. Nekad kažem kažem Matu da sam možda samo vežbao 20 minuta, ali radije bih odmorio telo i bio spreman za naše mečeve - rekao je Bopana.

- To je zaista bio ključ. Razgovarao sam s Nestorom i rekao mu 'oprosti, oboriću tvoj rekord'. Budući da sam bio u finalu, već sam bio najstariji i pobedio sam. Stvarno sam srećan zbog toga. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading