TONI NADAL HOĆE DA PONIZI NOVAKA Niski udraci: Đoković nikad neće biti voljen kao Rafa i Rodžer
EPA/ATIENZA

- Očigledno je, Novak je u najboljoj poziciji jer nastavlja da igra na veoma visokom nivou i nema fizičkih problema. Vidim ga i kao favorita za osvajanje Vimbldona. Ali, u svetu sporta stvari se mnogo menjaju iz dana u dan - ističe Toni.

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO Oglasio se Nadal, ovako je čestitao Novaku

Nastavio je jako Toni. Osvrnuo se na broj navijača koje ima "velika trojka".

- To nije tema koja me preterano zanima. Mislim da je problem to što se Đoković pojavio kada je postojalo jedno rivalstvo Federera i Nadala, koje se ljudima sviđalo. Mislim da nikada neće biti voljen kao njih dvojica i da njegovo ponašanje ponekad komplikuje stvari. Imamo dobar odnos, smatram da je veliki šampion, ali... Jedni vole Rafaela, drugi Federera, treći Đokovića. Istina je da ne postoji niko ko ne voli Federera, malo je onih koji ne vole Nadala, a najviše je ljudi koji su protiv Đokovića - smatra Toni Nadal.

Da li je ovo bilo korektno? Procenite sami...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (9)

Loading
kales

30.01.2023 11:50

Ja mislim da nije tako. Da, ako je u pitanju samo zapad, ali ako bi glasala cela planeta, Novak bi bio ispred oba rivala i to za duplo više glasova.

Slaven

30.01.2023 12:23

Sta da se procenjuje? Uskogrudi Toni pravi skalu ljubitelja teseci se....!!Nebitan!!

Divna

30.01.2023 12:51

Vi nikad necete bit kao Novak.Zaista mozete biti zavidni ,uzivajte Sami u svajoj velicini jer Novak nije samo najbolji sportista on je veliki kao covek.

Soko

30.01.2023 12:56

Gospodine Toni, vi ste patološki i psihijatrijski slučajevi.Vi ste Srbe mrzili i pre nego se Đoković rodio.Verovatno znate za podatak da ste vi davali utočište ustašama posle drugog svetskog rata a oni i danas ubijaju i proteruju Srbe.

indija

30.01.2023 13:03

nije covek cuo za indiju i kinu. ali u pravu je- 80% lovana koji se loze na tenis je videlo sebe tokom amaterskog bavljenja tenisom kao borga, samprasa i federera. Kao deca koja nose dres sa natpisom Mesi i misle da su Mesi. Samo- ovi imaju mnoooooogo vise para za svoje fantazije Ko bi u londonu udario volej i vikne sebi "(Borna) Coric game,set & match!" Ipak treba ste "njihov"

Bane

30.01.2023 13:24

Nadam se da ce 23 GS na RG da posveti Toniju !!!

Saska

21.02.2023 20:30

Ni ne mora! Dovoljno mu je da ga vole svi koji trebaju. Ostali su nebitni.