"JA SAM GA BRANIO, A ON IGRA SVOJU IGRU" Ukrajinac napao Đokovića: Bili su prijatelji a sada je zabio nož u leđa Novaku
AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Nekada 31. teniser sveta udario je jako na našeg asa. Kroz nekoliko meseci se sve promenilo.

On je najpre u januaru stao na stranu Novaka, kada su ga deportovali iz Australije, ali...  

IZAŠLA NOVA ATP LISTA Evo na kom se mestu nalazi Novak i da li je bilo promena (FOTO)

Ubrzo nakon toga počela je vojna intervencija Rusije u Ukrajini, a Stahovski je na svom Instagram profilu objavio da je Nole jedan od retkih koji ga je pitao da li je sve u redu. Ipak, sada je potpuno promenio mišljenje.

-  Novak Đoković ne iznosi stav koji može da naruši njegov imidž. Voli da bude voljen u svojoj zemlji. Igra svoju igru - rekao je Stahovski.

NIKAD ISKRENIJE Jelena Đoković otkrila šta joj Novak zamera o vaspitanju dece

Novak nije bio jedini na udaru, napao je i sveže penzionisanog Švajcarca Rodžera Federera. Naravno, njega je ujedno i pohvalio, pa je Srbin ispao veći negativac ni kriv ni dužan.

EPA-EFE/Szilard Koszticsak

 

 


- Rodžer je uvek neutralan, on je Švajcarac. Nikada ne odgovara na škakljiva pitanja i zato je nedodirljiv, niko mu ništa ne može. Sa druge strane, neka bude da je uradio dovoljno jer je skupio dosta novca i smestio ukrajinsku decu u kampove u Švajcarskoj - objašnjava Stahovski.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
pera

20.09.2022 08:24

Zapamti Ukrajinac, mi Srbi ne podržavamo naciste na vlasti u jednoj zemlji. ti se prvo pobuni protiv njih pa cemo mi da reagujemo ko narod.

Zeki

20.09.2022 09:26

Sram te bilo,bednice!Koliko je Novak Djokovic novca donirao,svugde gde je bilo potrebno,cak i za Ukrainske izbeglice!Koliko ih je i Srbija primila u zastitu,to nije bitno je li?!Kad se Federer ne izjasnjava ni pokojoj temi onda je uredu jer je kao netralan jer je Svajcarac,a kad se Nole ne izjasnjava jer je neutralan,onda zato jer hoce da ga u Srbiji svi vole,a?! Koja licemernost!Gadis mi se!

Bane

20.09.2022 12:39

Stahovski, odvratan si kao ukrajinski nacista. Distanciraj se od bandere, zelenskog, klička...pa se javi.