POVREDA JE PROŠLOST Rafa trenira punom parom pred Sinsinati
AP Photo/Alberto Pezzali

Španac ističe da mu to nije glavni cilj, ali pitanje da li je to zapravo istina, s obzirom da Nadal trenira punom parom pred masters u Sinsinatiju. 

Rafa je istakao da mu je najbitnije da se zabavi na terenu. 

- Kao što sam govorio od početka sezone, nije mi više cilj da budem prvi na svetu. Ne igram zbog toga. Ako se to desi zato što igram dobro na svakom turniru, onda super. Ukazuje mi se šansa koju do skoro nisam mogao ni da zamislim, ali neću zbog toga igrati više nego što mislim da moje telo može da izdrži - rekao je Nadal uoči početka mastersa u Sinsinatiju. 

ĐOKOVIĆ PONOVO ODUŠEVIO ČITAVU PLANETU Majka autističnog dečaka podelila emotivnu priču o susretu Noleta i njenog sina (FOTO)

Španac se vraća na teren posle pauze od Vimbldona. 

- Ne možete da očekujete da ćete igrati na izuzetnom nivou od početka. Jednom kada to shvatite i prihvatite, morate da budete skromni i da se držite oružja koje imate da vas vode do pobede. A, kada dobijete meč-dva, onda stvari počinju da se menjaju. 

Nadal kaže da se sada oseća dobro, da je problem sa trbušnim mišićem iza njega.

-Treniram prilično dobro. Verujem da sam spreman. Napuknuće trbušnog zida je opasno. Najviše zbog toga jer unosite mnogo snage u svaki servis, pa morate sa dosta predostrožnosti da se pripremate- ispričao je Nadal. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading