VIMBLDON TRINAESTI DAN Ruskinja osvojila titulu, ATP žestoko kaznio Đokovića, Srbin u ogromnom problemu, oglasio se Kirjos
Tanjug/Ap

22.00 - Poštovani čitaoci, to bi bilo sve za danas. Pratili smo pretposlednji dan koji je doneo mnogo zanimljivosti, a sutra nas čeka ono što smo svi dugo čekali. Borba Novaka Đokovića i Nika Kirjosa za kraj još jednog Vimbldona! Lepo spavajte i odmorite se za ono što nas čeka! Laku noć.

21.55 - Australija već ima titulu na Vimbldonu! Dubl tandem Metju Ebden i Maks Pursel uspeo je da savlada Hrvate Matea Pavića i Nikolu Mektića i dođe do trofeja posle 4 sata i 16 minuta igre.

21.22 - Ana Ivanović je prisustvovala finalu u ženskom singlu i nakon toga se oglasila porukom. Mnogi se nadaju da bi mogla da gleda i Đokovićev meč.

- Uživala se gledajući finale Vimbldona. Čestitam vam obema na sjajnoj igri i Eleni na tituli - napisala je Ana na Tviteru.

 

 

20.15 - Đoković i Kirjos su sklopili sjajan dogovor pred finale!

Pogledajte o čemu se radi OVDE.

18.45 - Novak Đoković i Nik Kirjos sreli su se tokom današnjeg treninga i razmenili nekoliko rečenica.

Više o tome OVDE.

17.00 - Ruskinja osvojila Vimbldon! Elena Ribakina nakon preokreta dolazi do prvog grend slem trofeja u karijeri!

 

 

16.22 - Elena Ribakina uspeva da dođe do izjednačenja sa 6:2, tako da će treći set odlučiti o ovogodišnjoj pobednici Vimbldona.

 

 

15.51 - Ons Žaber stiže do prednosti od 1:0 nakon 6:3 u prvom setu.

 

 

15.00 - Upravo je počelo finale u ženskom singlu između Ons Žaber i Eline Ribakine!

13.30 - Nik Kirjos će igrati svoje prvo grend slem finale i ne krije uzbuđenje zbog toga.

 

 

- Uh, ja sam grend slem finalista. Uzbuđen sam na svaki način - objavio je Kirjos na Tviteru. 

12.34 - Na pitanje novinara kako uspeva da se nosi sa pritiskom, Novak je odgovorio da mnogo radi na mentalnom, emotivnom i fizičkom planu.

- Kako držim tu ravnotežu? To je subjektivna stvar. Svaki igrač se razlikuje. Ne bih da pričam o svim tim detaljima i rutinama koje čine da se osećam dobro pripremljenim. Postoje stvari koje radim ispravno na mentalnom, emotivnom i fizičkom planu. Opet, to nije garancija da će na terenu sve biti kako treba, jer tu mnogo toga može da se dogodi. Mnogo je pritiska, očekivanja. Ponekad ste bolji od protivnika u nošenju sa time, ponekad ne - rekao je Novak.

12.01 - Žabur ili Ribakina?

 

 

11.08 - Novak Đoković će od ponedeljka biti sedmi teniser sveta, bez obzira na ishod finala.

VIMBLDON TRINAESTI DAN Ruskinja osvojila titulu, ATP žestoko kaznio Đokovića, Srbin u ogromnom problemu, oglasio se Kirjos

Tanjug/Ap

 

 

Razlog za to je odluka ATP-a koji je kaznio Vimbldon oduzimanjem poena. Podsetimo, organizatori turnira odlučili su da zabrane učešće ruskim i beloruskim teniserima i to je dovelo do sankcija od strane ATP. Više o tome pročitajte OVDE.

10.51 - Mats Vilander uporedio Đokovićevu i Federerovu igru na Vimbldonu.

- Federer je bio dominantan na Vimbldonu, ali na totalno drugačiji način od Novaka. Novakov tenis nije specijalizovan za travu, makar ne na papiru. Mnogi igrači se dobro kreću na šljaci i na betonu, ali Đoković je jedini koji može to da čini i na travi. Neverovatno je elastičan, to mu omogućava dobar balans - objasnio je Šveđanin.

10.13 - Hrvatski fudbaler Dejan Lovren čestitao je Novaku Đokoviću na plasmanu u finale.

VIMBLDON TRINAESTI DAN Ruskinja osvojila titulu, ATP žestoko kaznio Đokovića, Srbin u ogromnom problemu, oglasio se Kirjos

Printscreen

 

 

09.45 - Nik Kirjos je oduševljen Novakom i smatra da je Srbin ispred Rodžera Federera i Rafaela Nadala.

 

 

- Nikada više nećemo videti takmičara i borca kao što je Rafa. Nikada nećete videti da neko drži reket kao Rodžer, bez napora i ležerno. Ali, verovatno nikada nećete videti nekoga kao Đokovića, nekoga ko samo... prosto trijumfuje i igra ovu igru tako dobro, kao pobednik - rekao je Kirjos.

09.07 - Pričao je Đoković i o čarobnom napitku koji mu daje dodatnu energiju. 

- Bio je to čarobni napitak. Ne mogu da vam kažem šta je to, ali ćete uskoro saznati - ostao je Novak zagonetan.

09.05 - Novak Đoković je otkrio kome je slao poljupce na meču protiv Kamerona Norija. 

- Slao sam ih nekome ko je navijao za mene - rekao je Đoković.

VIMBLDON TRINAESTI DAN Ruskinja osvojila titulu, ATP žestoko kaznio Đokovića, Srbin u ogromnom problemu, oglasio se Kirjos

AP Photo/Alastair Grant

 

 

09.02 - Danas je od 15 časova na programu žensko finale u kom se sastaju Ond Žabur i Elena Ribakina. Međutim, Britanci traže da se otkaže meč za trofej, jer je Ribakina ruskog porekla.

 

 

Više o tome čitajte OVDE.

09.01 - Šta se dešavalo na Vimbldonu prethodnog dana pročitajte OVDE.

09.00 - Dobro jutro i dobrodošli na blog našeg portala posvećen trinaestom danu Vimbldona. Uz alo.rs pratite sva dešavanja sa nezvaničnog prvenstva sveta u tenisu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading