HAČANOV ODUŠEVLJEN ATMOSFEROM Kao da se igrala fudbalska utakmica
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

U polufinalu Srbija opena slavio je srpski teniser, posle preokreta – 4:6, 6:1, 6:2. 

-Svaki meč je nova priča. Pobedio sam ga jednom. Nikada nije lepo da naletiš na njega u žrebu. Pokušavam, trudim se da ga pobedim - rekao je Hačanov. 

Tribine na Dorćolu bile su krcate.

-Bio sam spreman na ovo. Bilo je kao da je fudbalska utakmica. Ruski navijači slično navijaju. Mentalitet je sličan. Bilo je sjajno za njega da igra ovde, u svom gradu, uz takvu podršku.

Novak je opet slavio posle preokreta, baš kao protiv Lasla Đerea i Miomira Kecmanovića.

-Imao je teške mečeve u prošlim rundama. Bio je u setu zaostatka. Osećao sam da je na početku meča bio nervozniji, defanzivniji. U drugom setu se probudio i bio je to sasvim drugi meč.

HAČANOV ODUŠEVLJEN ATMOSFEROM Kao da se igrala fudbalska utakmica

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

 

NOVAK ZNA ŠTA GA ČEKA Rubljev je jedan od najuspešnijih igrača poslednjih godina

Hačanov je bio upitan i o zabrani učešća za ruske i beloruske igrače na Vimbldonu. Nije želeo ni da komentariše izjave nekadašnjeg ukrajinskog tenisera, Aleksandra Dolgopolova. 

-Ne želim da ulazim u debatu sa bilo kojim igračem. Prioritet mi je da budem sportista, dobra osoba. Trenutno, ne želim da govorim i političkim stvarima. Ali sada je sport deo politike. Komplikovana je situacija. Tužan sam što smo došli u ovu situaciju - istakao je Hačanov.

HAČANOV ODUŠEVLJEN ATMOSFEROM Kao da se igrala fudbalska utakmica

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

 

Trenutno 26. teniser sveta nije mogao najbolje da analizira njegovu nedelju na Srbija openu, pošto je stigao do polufinala, uz učinak od jedne pobede i jednog poraza. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading