NAJLEPŠA SLIKA SRBIJE POSLATA SVETU Dan kada je Beograd zaličio na Vimbldon i Rolan Garos (FOTO)
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Beograd, glavni grad naše zemlje bio je domaćin teniskog turnira Srbija opena od 18. do 24. aprila. Na velika vrata vratio se "beli sport" u naš glavni grad 2021. godine i sada preti da postane tradicionalni događaj svakog proleća.

Zajedno sa cvećem, procvetao je i sport u prestonici. Bilo je i više nego predivno iideti pune tribine Teniskog Centra Novak na Dorćolu i energiju koju su navijači prenosili na teren.

Navijanje za gotovo svakog igrača, aplauz za odličan potez, simpatije koje su iz Beograda poneli Fabio Fonjini, Andrej Rubljov, Karen Hačanov... sve što jedan turnir treba da ima, bez prozivki, zvižduka i loše atmosfere.

Zato i ne čudi što su svi teniseri koji su učestovali na ovogodišnjem turniru 250 serije nahvalili našu prestonicu i poželeli da se i u narednim godinama ponovo vrate na dorćolsku šljaku.

NAJLEPŠA SLIKA SRBIJE POSLATA SVETU Dan kada je Beograd zaličio na Vimbldon i Rolan Garos (FOTO)

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Beograd je u nedelju, baš na veliki praznik, na Vaskrs zaličio na prestižne turnire poput Vimbldona, Rolan Garosa i sigurno da naša prestonica, dom najboljeg tenisera u istoriji zaslužuje i mnogo jači turnir, ali otom potom...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading