KAJEM SE, VOLEO BIH DA MOGU DA VRATIM VREME! Novak priznao grešku, prvi teniser sveta ističe da ovo nije smeo da uradi!
EPA

U intevju za BBC, Novak Đoković je progovorio o teškim momentima u Austrlaliji, ali i kako je sam priznao jednoj velikoj grešci.

On je, naime, u decembru testiran pozitivno na koronavirus, ali ipak dao intevju za  "L'Ekip".

- Da, bio sam pozitivan i to je bila užasna greška i procena. Voleo bih da mogu da vratim vreme i da to ne uradim - priznao je Đoković.

KOLEGE SU ME MNOGO POVREDILE! Novak otvorio dušu, progovorio o najgorim momentima u Australiji!

Pojasnio je detaljno zašto je to uradio.

- Uradio sam to iz nekoliko razloga. Prvo, jer poštujem L'Ekip kao jedan od najboljih sportskih medija na svetu. Frenk Ramera, novinar, je neko koga poznajem puno, puno godina i uvek sam imao odličan odnos sa njim - rekao je on.

Dodao je intevju bio ranije dogovoren.

- Već smo bili ugovorili taj intervju izvesno vreme pre toga i nisam želeo da ga izneverim. Da li je trebalo da budem više oprezen? Da li je trebalo da ga obavestim? Apsolutno - rekao je Đoković.

Ističe da bi voleo da može da vrati vreme.

- Voleo bih da mogu da vratim vreme, to je moja greška, priznajem je i stojim iza nje i veoma mi je žao zbog toga -  završio je on.

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Valentina

16.02.2022 03:22

Novak se bori na svoj nacin sa svim problemima. Ne zeli da se vakcinise. Razumem ga ,ja se plasim vakcine. Nemam strah od korone. Da nije imao poziv iz Australije,ne bi otputovao. Sigurna sam da nije vakcina razlog,vec da se namesti da Nadal bude prvi. Đokovic nije pozeljan jer ne mogu da vladaju sa njim,nije poslušan. A gotovo "sve" rekorde je postigao. Sramota je da ljudi iz Srbije lose kazu za njega!!! Ljudi, TREBA DA SE UJEDINJUJEMO I GRADIMO BOLJU SRBIJU,a ne da unistavamo ono sto je kroz nad Bog stvorio!