ĐOKOVIĆ JE PROŠAO KROZ PAKAO! Otkriveno kako su se Australijanci IŽIVLJAVALI nad Novakom na aerodromu! (FOTO)
EPA

Srpski teniser Novak Đoković prošao je, a i dalje prolazi kroz pravi pakao u Australiji, zemlji u kojoj je nekada bio omiljeni inostrani sportista. 

KONAČNO SU SVE PRIZNALI! Australijanac otkrio pravu istinu!

ĐOKOVIĆ JE HTEO NAMERNO DA SE ZARAZI KORONOM! Skandal kakav se ne pamti u svetu tenisa, za ovo će morati da odgovara! (FOTO)

U javnosti su se konačno pojavili detalji Noletovog dolaska na aerodrom i drame koja je trajala čak šest sati nakon što je avion iz Dubaija sleteo u Melburn.

Nole je na graničnu kontrolu stigao u 00:20 po lokalnom vremenu gde ga je ispitivao Kerin Endruz, ispred australijske ministarke unutrašnjih poslova. Nakon tri i po sata čekanja, on je Novaka obavestio da mu je viza odbijena i da ima 20 minuta za žalbu. Tada je sat pokazivao već 04:00 posle ponoći?!

ĐOKOVIĆ JE PROŠAO KROZ PAKAO! Otkriveno kako su se Australijanci IŽIVLJAVALI nad Novakom na aerodromu! (FOTO)

EPA-EFE/DEAN LEWINS

 

Kada je Novak zamolio da se slučaj pomeri za jutro, Endruz je otišao da priča sa nadređenima. Sve to trajalo je do 06:00 kada je Đoković zamolio da dobije malo vremena da se odmori.

- To je apsolutno u redu. Razgovarao sam sa svojim nadzornicima i više su nego spremni da vam dozvole da se odmorite - odgovorio mu je Kerin.

Dok je Nole ležao na sofi i čekao da mu se spremi improvizovani krevet prišli su mu zvaničnici i upitali ga da li želi da se odmori do 08:30.

ĐOKOVIĆ JE PROŠAO KROZ PAKAO! Otkriveno kako su se Australijanci IŽIVLJAVALI nad Novakom na aerodromu! (FOTO)

EPA/ DEAN LEWINS

 

- Da, želim da se odmorim. Ali želim i pomoć i pravnu podršku od svojih zastupnika koji trenutno spavaju i teško ih je dobiti u ovo doba noći - odgovorio je Novak.

Tada je Đoković prebačen u sobu gde mu je postavljen krevet. Kada je zaspao, posle samo pola sata (06.30) Endruz se vratio sa dvojicom savetnika i obavestio Novaka da slučaj odmah mora biti završen, ta da mu je viza i zvanično odbijena.

 

 

Tek tada Nole je krenuo put hotela gde sada čeka suđenje koje će se održati u ponedeljak.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading