JADNO I BEDNO! Na Novaku je našao da skuplja političke poene, premijer Australije razbesneo ceo svet, porede ga sa Musolinijem! (FOTO)
Tanjug/Ap

Najbolji teniser sveta Novak Đoković biće deportovan iz Australije i neće igati na prvom grend slemu u sezoni.

Skot Morison, premijer Australije, nedugo pošto je objavljeno da je Novak ostao bez vize za ulazak u Australiju, posle osmočasovne drame na aerodromu u Melburnu, „proglasio je pobedu“.

Morison, za koga australijski mediji tvrde da ima klimavu podršku javnosti, zabranu koju je Đoković dobio, uprkos prethodno garantovanom medicinskom izuzeću od vakcinacije protiv virusa korona, slavodobitno je objavio da je Đoković ostao bez vize.

- Viza gospodina Đokovića je poništena. Pravila su pravila, naročito kada su u vezi sa našim granicama. Niko nije iznad pravila. Naša čvrsta granična politika je osnovni razlog za to što Australija ima najmanju stopu smrtnosti od virusa korona na svetu i mi nastavljamo da budemo dosledni - naveo je Skot. 

Ipak, ispod ovog njegovog tvita usledili su brojni komentari, koji osuđuju premijera Australije. Neki su ga upoređivali čak i sa Benitom Musolinijem, dok su drugi pisali kako je ovo samo njegov slab pokušaj da prikrije svoju nesposobnost.

Ljudi iz čitavog sveta stali su na Novakovu stranu, a posebno se izdvojio jedan tviteraš, koji je napisao sledeće.

Australijski političari su još jednom pokazali svu svoju nedoslednost, ali je ostatak planete na Novakovoj strani!

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading