GRK SRAMNO NAPAO ĐOKOVIĆA! Cicipas pobesneo nakon poraza pa odlučio da udari po Novaku!
EPA

"U pobedi se ne ponesi, u porazu se ne ponizi", kaže stara poslovica, ali za Stefanosa Cicipasa ona ne važi. Umesto da čestita mladom Karlosu Alkarazu na pobedi u trećem kolu US opena, on je odlučio da stvar potpuno izokrene.

Grk je na konferenciji ponovo pričao o odlascima na pauzu tokom mečeva, a tom prilikom odlučio je da se dotakne i prozove Novaka Đokovića, iako ga je Srbin pre 24 sata branio od napada koji su stizali sa svih strana.

- Možda je to malo duže od ostalih, ali ako postoji pravilo da postoji određeno vreme koje vam je dozvoljeno za toalet, onda bih pokušao da poštujem to pravilo i da ostanem u limitima. Ljudi ne shvataju, ovde su zbog šoua, da gledaju tenis, nestrpljivi su, posebno nove generacije. Samo sam promenio odeću, a izgleda da je to veliki problem - kazao je Cicipas i dodao:

GRK SRAMNO NAPAO ĐOKOVIĆA! Cicipas pobesneo nakon poraza pa odlučio da udari po Novaku!

EPA

 

- Ne priča se o drugim stvarima. Da  igrači uzimaju više vremena nego što im je dozvoljeno, to je bio  problem za mene ranije. Ohladio bih se i nisam osećao igru. Na jednom od mojih mečeva ovde morao sam da čekam dugo između prvog i drugog servisa, nisam se žalio jer ne postoji pravilo o tome. Poštovao sam to, imate takve igrače. Svi znaju da uzimaju toliko vremena, ali niko ništa ne kaže. Ne znam zašto su odjednom svi protiv mene kada i drugi teniseri ne poštuju pravila i ne drže se tih 25 sekundi između dva poena - rekao je Cicipas, a jasno je da kada pominje servis aludirala na Novaka Đokovića i Rafaela Nadala, kojima se to neretko spočitava.

Deluje da je Cicipas pogubio sve konce...

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
KoBra

04.09.2021 12:52

Pa dobro nije imenovao nikog ponaosob sto i vi odmah uzimate teorije zavere.