JOŠ JEDNO IZNENAĐENJE NA US OPENU! NOVAKU SE ČISTI PUT! Rubljev ispao, Amerikanac slavio u meču koji je završen dva sata nakon ponoći! (VIDEO)
Tanjug/Ap

Iako je u Srbiji već svanulo i uveliko je subota, u Njujorku je šest sati razlike pa je tamo kazaljka na satu tek prešla dva sata, ujutru. Sve to ne bi bilo vredno pažnje da se meč između Fransesa Tijafoa i Andreja Rubljeva nije završio skoro pa u 2:30 posle ponoći!

Amerikana Tijafo napravio je veliko iznenađenje pa je posle skoro četiri sata velike borbe pobedio favorizovanog Rusa i plasirao se u treću rundu na oduševljenje domaće publike.

JOŠ JEDNO IZNENAĐENJE NA US OPENU! NOVAKU SE ČISTI PUT! Rubljev ispao, Amerikanac slavio u meču koji je završen dva sata nakon ponoći! (VIDEO)

Tanjug/Ap

 

Peti nosilac uspeo je da povede u ukupnom rezultatu pa je delovalo da neće imati mnogo problema. Ipak, Tijafo je preokrenuo i poveo sa 2:1, a onda u četvrtom setu imao i brejk prednosti na 4:2.

Međutim, tada se Rubljev probudio i brzo je na semaforu pisalo 2:2. Tijafo nije klonuo i onda odigrao najbolji set na turniru, osvojio brza dva brejka i sa 6:1 overio plasman u narednu rundu gde ga čeka mladi Onžer Alijasim.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Kraljevčanin

04.09.2021 10:32

Ne čisti se put Novaku nego Medvedevu. Cicipas i Rubljov su Medvedevoj grani žreba, Đokovič se može iz te Medvedevove grane žreba da se sastane samo sa jednim igračem i to verovatno Medvedivim jer mu se ocistio put gotovo svih koji su se smatrali jakim rivalima.... Đokoviću nije ni malo lagan put do finala. Mogući protovnici na tom putu su Zverev, Karacev, Berretinni, Šapovalov pa možda i Sinner... niko se ne sme podceniti od njih